Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Kira nastavitev je pr rfactorju za občutljivost oz. preciznost za gas? Ka morš spremenit da je bol natančn pedal, kr men do polovice skor nič ne potegne pol pa kr preskoči in me kr suče. :S

Guest Anže Nose

to isto jaz hočem zrihtat, da bi mi upoštevalo gas kakor ga pritisnem... Sam bi rekel da je pod Controls, Settings,rates(se mi zdi), Digital throtlle rate. Nisem pa siguren da je to to...

To ni rečeno da je narobe kej z gasom. Drgač se to nastavlja pod settings/controller 1 in controller 2 ......sensitivity od osi, zdaj jaz ne vem kero maš, jaz imam vse 50%, deadzone pa 0%. In čisto normalno dela gas, se je pa treba navadit, namreč je 750hp na zadnja kolesa, veš da bo vrtelo, počasi dodajat, drugega ti ne morem rečt. :)

Lp

Guest Anže Nose

ja point v tem je, da to dela probleme predvsem na startu. Recimo, stopim na gas do polovice, pa je se vedno 0 obratov, potem pa dam malo cez polovico, pa se počasi začne pomikati naprej, a kaj ko je težko zadeti željene obrate s katerimi bi rad štartal... Kako bi to odpravil glih ne vem, nekaj sem probaval s temi sensitivy tudi pa nikoli ni ratalo dobit tistega kar sem hotel...

Js sm nastavu vse na nov, probu sem tud sensitivity nastavit pa skos isto, in to sam pr teh formulah, ker z drugimi mod-i nimam teh težav.. sej največji problem je kok v ovinku obdržat hitrost, ker ko spustim gas do polovice avto čist ustavi.

zaka me s serverja dol meče?

klinc men crasha, ne morm na server, uživite

:(

Glede na to da nimam kej za delat cele dneve, bi blo fajn če mi kdo pošlje REPLAY da vam nardim posnetek dirke :D

Kul dirka.

Q: kar dober krog in P6

R: Ker nisem bil vajen zavetrja, sem 2x letel v eau rougu obrnjen rikverc in si nabral zaostanek. Po 13 krogih sem preklopil na soft in začel s pregonom. Bilo je ok dokler nisem dohitel nekega dvojca (mislim da Mrhar-Rihter) in zaradi napačne reakcije enega od zadaj nasadil. Sorry za to. Drugi postanek v 24. krogu in lov na mrharja. Do 30. kroga sem prišel do 5s, potem pa vidim bremze na 3% in začnem počasneje. Na koncu P5, ob vseh odstopih povprečno, v dosegu pa je bil tudi P4.

Preveč napak je bilo :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...