Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

A lahko kdo postavi server za tole progo ?? :o

Js sem probu peljat preko testinga in mi sploh proga ne dela, pa tuut če sam postavim server mi ne dela (naloži jo do konca , pol mi je pa noče odpret, enostavno komp ne zazna nobene datoteke več in ga morem restartat) :S

Poskusno :)

Slo Targa

pass: sloracing

86.58.75.83

Nastavljeno na practice. Če ima kdo predloge za izboljšat nastavitve, prosim (moj prvi rfactor server) :)

p.s. server mi ne pusti nastavit enega kroga... vedno šalta na 2

• Upvote 3

Tole neki ni v redu. Ene pol minute pred ciljem mi napiše synchronizing game in čas kar zgine! [Jaoo] [Jaoo] [Jaoo][guns] [guns] [guns]

Čas bi bil pa trenutno najboljši! [Joj]

Aja, vozil sem pa na serverju. Ko sem sam treniral ofline je blo vse u redu!

To pa že ni več normalno [wall].

Enostavno mi, ko nalaga progo pri nekje 3/4 naložene proge , komp zamrzne ! [guns][Jaoo]

Zdle sem ga spet restartal, sedaj pa bom zbrisal progo, jo še 1x poteggnil in naložil...

Če pa še vedno nebo delalo, me pa odpišite , kar se tiče nastopa :(

Tako, probej počakat mal dlje... men nalaga ziher skor minuto... kot drugo pa če še vedno ne bo naložil probaj ene 2,3x stisnit enter... včasih vn vrže neke errorje z mapo in če enter stisneš vseeno pride na progo in potem tudi vseeno dela...

poskusi malce dlje cakat, saj je sama proga velika več kot 200mb in posledično mnogo dlje nalaga kot druge

Vem, ampak meni enostavno komp zamrzne...

Niti na namizje več ne pridem [guns]

Hehe , neboš verjeu res sem to naredu :shock:

Ampak, potem ko sem prišel iz wc-ja mi je na ekranu pokazalu modri ekran in mi šifriralo napako (kot takrat, ko ti sesuje windowse) ...

Napisalo je, da ej enostavno računalnik zamrlznil in naj ga restartam, če se mi je pa že večkrat to zgodilo naj pa pogledam v meni ( kakšen meni ? :o ) ...

Očitno ne bom moral sodelovat na dirki ... Naj gre u k**ac ta komp ![Jaoo][guns]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...