PEK 2 291 Napisano December 14, 2008 Share Napisano December 14, 2008 network game(al neki podobnega) -> add ip Link to post
play 502 Napisano December 14, 2008 Share Napisano December 14, 2008 Hehe hvala, zdej vse vem :mrgreen: , sm škoda, da nism na dirko prišel, 1s pa je šlo, jaz pa tiste 2min gledam in gledam nastavitve, na kraj pamet mi ni pršlo, da treba na dirko..ahh Link to post
PEK 2 291 Napisano December 16, 2008 Share Napisano December 16, 2008 Server je postavljen: IP 89.212.38.9 PASS : na glavni strani Link to post
MatejMejak 11 Napisano December 16, 2008 Share Napisano December 16, 2008 Q: pole (Glavač ni cajta naredu) R: po napaki se znašu bol vzadi. Pri voznji za Mirkotom sem ga ponesreči zavrtel - po notranji strani vozu pa mal je levo-desno skakal pa je enkrat skoču lih tako da sem ga taknu in ga je zavrtelo. Pol boj z Roškarjem - vožnja cik-cak ni lih dovoljena, pa Glavača si enkrat vn potisnu.... Markota prehitel, ko so se vrteli menda, Glavača neki kasneje. Na koncu pa nism zdržal pritiska in padu na 2. mesto. Negativna stran dirke: spet smo baje skakali :?. Men ni jasno zakaj, sam bomo probali rešit in če bomo skakali na naslednji dirki (ali katerikoli drugi) sporočte, da se odmaknemo s serverja kr vem da ni mogoče tako vozit za nekom. Link to post
PEK 2 291 Napisano December 16, 2008 Share Napisano December 16, 2008 Mejak daj pingaj www.google.com Pa pokaz kako kej skace ping. Ce neves kje to nardis: RUN -> ping www.google.com / ko bo popingal ene 20x pa slikco nared. Full cudno skaceta res, na prvih dirkah wtcc in GTR2 nista. Link to post
McGoga 2 Napisano December 16, 2008 Share Napisano December 16, 2008 Evo maxl,kot sm obljubil. Jutr ko prideš na kafe, mi lahko kar prneseš pokal za tretje mesto Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 16, 2008 Avtor Share Napisano December 16, 2008 Končno točkovanje...McGoga, ti dobiš za kafe (sicer nevem, kje tebi kaže tretje mesto) Tisti, ki niso uporabljali pravega imena in priimka, niso dodani! Link to post
MatejMejak 11 Napisano December 16, 2008 Share Napisano December 16, 2008 Pingat pa znam Link to post
PEK 2 291 Napisano December 16, 2008 Share Napisano December 16, 2008 Ni mi jasn ... pinganje googla je cist normalno... Pa vse ostaja isto kot prej? No, je nekej ping spikes... ampak use dokaj normalno. Link to post
play 502 Napisano December 17, 2008 Share Napisano December 17, 2008 Pa kaj je blo to včer....najprej grem ob 20.40h na server imam na izbiro BMW-ja, nato vidim, da imam sm Damjan ime, grem ven da popravim še priimek, grem nazaj, NI bmw-ja,sm še Porschi in Ferarriji, zberem Feraro in pač se jajcam, pa to sploh ni avto no... Link to post
Primzzy 49 Napisano December 17, 2008 Share Napisano December 17, 2008 hm, cikcak praviš? FIA dovoljuje dve menjavi smeri, se pravi, da zaprem pred ovinkom (1) in tik pred ovinkom zapeljem spet na idealno linijo (2), tako da tle ni blo nobenega cikcakanja, si me pa butnil na travo, pol, ko nisi znal drugače mimo. Zakaj pa me je PEK tako lepo elegantisch prehitel, brez dotika. Njega sem oviral na enak način kot tebe, ko sem videl, da me je premagal, sem ga spustil mimo. Mi je pa 3 metre pred ciljno črto napisalo disconect in je blo konc veselice. Kar se tiče laganja, pa sem imel občutek, da ni bil kriv server, ampak eden od dirkačev. Link to post
PEK 2 291 Napisano December 17, 2008 Share Napisano December 17, 2008 Ja, mejakom neki skače gtr2,... čudno danes pri cliocup je blo use uredu.. sta kej popravla? Primzy morda si enkrat mal pocikcakal tam pod tistim "gumastim" mostom pred sikano, nism pa cist preprican vec kaj se je tam dogajal tko da kej hudga zih ni blo Link to post
mm46 11 Napisano December 18, 2008 Share Napisano December 18, 2008 Se mi zdi da sva popravla bomo vidli danes na q za wtcc kako bo delalo Link to post
Ale 472 Napisano December 27, 2008 Share Napisano December 27, 2008 A se komu kaj sanja zakaj mi v GTR 2 ne dela FFB na G25 :?: Enako je z GT Legends, ki sem jo dobil zraven v paketu z GTR 2. Špil volan zazna normalno, ko grem pa pelat je pa čist mehak. Link to post
bremzy 0 Napisano December 28, 2008 Share Napisano December 28, 2008 A se komu kaj sanja zakaj mi v GTR 2 ne dela FFB na G25 :?: Enako je z GT Legends, ki sem jo dobil zraven v paketu z GTR 2. Špil volan zazna normalno, ko grem pa pelat je pa čist mehak. Hehe toj zato k maš SERVO volan Link to post
Recommended Posts