Tom Ostry 0 Napisano November 26, 2008 Share Napisano November 26, 2008 Ok. Kaj pa dolžina dirke? Vreme? Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 26, 2008 Avtor Share Napisano November 26, 2008 Geslo bo napisano jutri pred dirko. Dolžina nGT dirk je okol 35 minut, vreme sončno. Link to post
Joao12 0 Napisano November 27, 2008 Share Napisano November 27, 2008 mene pa zanima kam se ip vpise ko ga dobimo? hvala Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 27, 2008 Avtor Share Napisano November 27, 2008 Local network---add IP adress Neki tazga mislim da je Link to post
Joao12 0 Napisano November 27, 2008 Share Napisano November 27, 2008 hvala ti res hvala drgac pa zakon. komaj cakam na dirko.upam da niste predobri. Drgac bo pa res to zakon. a mogoče uporabljate voice chat kaki ventrilo ali teamspeak blo bi zakon... Link to post
PEK 2 291 Napisano November 27, 2008 Share Napisano November 27, 2008 Server je postavljen na IP: 89.212.11.59 Password na glavni strani. Srečno na dirki. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 27, 2008 Share Napisano November 27, 2008 Lepa je bla dirka! Pa kr dost nas je blo na štartu. To je dobr . Startu iz ene 12ga mesta tm nek... Prebil se kmal do 2. Potem mel dobro borbo z Ostrijem za 1. mest, a na zalost se je on zapletu z enmu zaostalim za krog, ki je pocas peljal vs zbit prot boxu. Sm ga še pocakala pa je mel poceno gumo in sm sel naprej medtem ko je mejak prsu na vsega 1sec... Ampak mi je uspel pobegnit Lepa dirka, sam mal pazte, poseben lap1 ... Ne zmaga se v 1. krogu, pocakte da se kolona mal razulece pol pa se prebijajte sm pa ke. U 1. krogu je prenevarno še. Link to post
Tom Ostry 0 Napisano November 27, 2008 Share Napisano November 27, 2008 Sorry M(itja, arko?) Roškar. Sem mislil, da si le zmanjšal, da naju spustiš. Ko sem videl razliko v hitrosti, je bilo pa prepozno, guma ni prijela. Bum, suspension, splitter. Mea Culpa. Good chase, Janko. Dohitet, pa prehitet je razlika. Grats! Nadaljevanje sledi. Tom Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 27, 2008 Share Napisano November 27, 2008 Q: smo se z Glavačem odločli da štartamo od zadaj R: pozabu gledat semafor, ker sem navajen od race da se ti pojavi pred tabo. zaspal je tudi pred mano en porsche nakar se je zavrtel in tako sem na štartu zaostal precej mest za glavačem. Počasi se prebijam naprej (nekaj jih je šlo ven, nekaj prehitel - Gantar pazi malo ko te prehitevam po ravnem ) pol pa osamljen na 3. mestu okrog 10s za vodilnima Ostrym in Glavačem vozim tretjino dirke. 10 min pred koncem je bla neka nesreča, tako da sem Glavača ujel (Ostry je poču gumo), samo prehitet ga nism uspel in tako je spet on zmagal....kdaj gremo Call of duty??? Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 27, 2008 Share Napisano November 27, 2008 Heh. Tudi jaz sem "nabasal" na za krog zaostalega. Pa drugič Link to post
MazzzhoR 0 Napisano November 27, 2008 Share Napisano November 27, 2008 Ostry ni blema itak sem bil čisto polomljen Drugače pa dobra dirka, upam da bom na naslednji dirki cel ostal M(atjaž) Link to post
Domc 214 Napisano November 28, 2008 Share Napisano November 28, 2008 Q: Mejak ok bo drugič boljš. Lepa dirka, začev s 7 mesta pol pa čakav de jih bo vn pometal in res celo pršu do 3 mesta . Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 28, 2008 Share Napisano November 28, 2008 Q: naredu deveti cajt, ampak sam tolk da je blo pol sm pa delal bolš cajt pa je blo konc kvalifikacij...se zgodi R: štartam super, prec motam mim enga bemlfna k je neki šajtal na štartu, BUM, sm ga zadel pa sm se skorej ubrnu. začetek tretjega kroga...prletim gor u hrib, uzame zadn konc, dvakrat sm se prevrnu, umes zadel še enga k je tm stal, me postav nazaj na kolesa pa še en na polno vame :? :? se mi zdi da je biu Koderman nekje umes....nism zihr...pol sm še en cajt vozu pol pa sklopu use skp :? Link to post
Tom Ostry 0 Napisano November 28, 2008 Share Napisano November 28, 2008 Kdaj in kje bo naslednja dirka? Link to post
Recommended Posts