Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Lepa je bla dirka! Pa kr dost nas je blo na štartu. To je dobr :).

Startu iz ene 12ga mesta tm nek... Prebil se kmal do 2. Potem mel dobro borbo z Ostrijem za 1. mest, a na zalost se je on zapletu z enmu zaostalim za krog, ki je pocas peljal vs zbit prot boxu.

Sm ga še pocakala pa je mel poceno gumo in sm sel naprej medtem ko je mejak prsu na vsega 1sec... :) Ampak mi je uspel pobegnit :P

Lepa dirka, sam mal pazte, poseben lap1 ... Ne zmaga se v 1. krogu, pocakte da se kolona mal razulece pol pa se prebijajte sm pa ke. U 1. krogu je prenevarno še. ;)

Sorry M(itja, arko?) Roškar. Sem mislil, da si le zmanjšal, da naju spustiš. Ko sem videl razliko v hitrosti, je bilo pa prepozno, guma ni prijela. Bum, suspension, splitter. sad.gif Mea Culpa. icon_buzara.gif

Good chase, Janko. Dohitet, pa prehitet je razlika. icon_thumbsup.gif Grats! icon_champion.gif

Nadaljevanje sledi. icon_smoke.gif

Tom

Q: smo se z Glavačem odločli da štartamo od zadaj

R: pozabu gledat semafor, ker sem navajen od race da se ti pojavi pred tabo. zaspal je tudi pred mano en porsche nakar se je zavrtel in tako sem na štartu zaostal precej mest za glavačem. Počasi se prebijam naprej (nekaj jih je šlo ven, nekaj prehitel - Gantar pazi malo ko te prehitevam po ravnem ;)) pol pa osamljen na 3. mestu okrog 10s za vodilnima Ostrym in Glavačem vozim tretjino dirke. 10 min pred koncem je bla neka nesreča, tako da sem Glavača ujel (Ostry je poču gumo), samo prehitet ga nism uspel in tako je spet on zmagal....kdaj gremo Call of duty??? :twisted:

Q: naredu deveti cajt, ampak sam tolk da je blo pol sm pa delal bolš cajt pa je blo konc kvalifikacij...se zgodi :)

R: štartam super, prec motam mim enga bemlfna k je neki šajtal na štartu, BUM, sm ga zadel pa sm se skorej ubrnu. začetek tretjega kroga...prletim gor u hrib, uzame zadn konc, dvakrat sm se prevrnu, umes zadel še enga k je tm stal, me postav nazaj na kolesa pa še en na polno vame :? :? se mi zdi da je biu Koderman nekje umes....nism zihr...pol sm še en cajt vozu pol pa sklopu use skp :? wacko.gif8)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...