mAxL 1 106 Napisano November 19, 2008 Avtor Share Napisano November 19, 2008 Po drugi dirki... Link to post
PEK 2 291 Napisano November 19, 2008 Share Napisano November 19, 2008 Q sm bil 2. pa mi je uspel kul start in pol sm skos vodu Mel borbo z obema Mejakoma, zlo zanimivo Upam na še take borbe z njima Link to post
TadL 0 Napisano November 20, 2008 Share Napisano November 20, 2008 zakaj mam js taku srečo da mi fukne ven glih na začetku dirke!?!?!? Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 20, 2008 Share Napisano November 20, 2008 Q:odpelal en krog, šel za dve minute dol, pršu nazaj pa blo skor konc tko da sem ostal na devetem mestu. Race: odličen štart, takoj prehitu dva, nato v hardu še dva in bil na tretjem mestu, pol sm pa mal zaj....in je šlo vse po gobe.....kasnej dubu še 3x STOP&GO in sm kr zakluču.... Mejak...se mi zdi da me nisi nč kej zadel, če si me pa ni blo hudga Link to post
Jimi 0 Napisano November 21, 2008 Share Napisano November 21, 2008 Mene ni bilo ker niti ne poznam proge niti ni bilo časa, ampak upam da bomo v kratkem dirkali Mid-Ohio !! Link to post
PEK 2 291 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Vidm da bomo se fajn gonil po SPA-ju začudoma večinoma s Porscheji . Nasledno pa lahko probamo tale Jimi-jev MID OHIO. Sj proga je res kul. Bo polno akcije. http://gtr2.gplrank.info/mchForm <-- tukej mate čase avtov na razlicnih progah, da lazje zberete. Seveda so to časi legend kot so MaxD, Marko Jozef, Marko h.....einen.. itd... Tko da na online Q boste mel PAR (2-3) sekund slaps kot teli, ampak en pokazatelj je. Link to post
obes 0 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 sekundo slabše hmm lahko sekundo na km... Pa še nevem PS: janko sem vidu da si popravil Link to post
play 502 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Čase majo take, da samo :mrgreen: :mrgreen: Upam da mi rata poštimat GTR2 (mi bo pomoje Pek malo pomagal), pa da se vam pridružim v tej mogočni klasi! Link to post
McGoga 2 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 2:21,... sva delal jaz in mirko včeraj, brez kešnih hudih sprememb setupa seveda. Link to post
PEK 2 291 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Te časi ko jih tam vidiš so OFFLINE TIME TRIAL in so 2+sec hitrej kot pa online. Da se ne bo kdo ustrašu Link to post
Jimi 0 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Ja v timetrial je bistveno lažje doseči res dober cajt, ker imaš ključno časovno primerjavo vedno ob sebi in ne kot v resnici v obliki dveh vmesnih časov. Jaz ga ravno zaradi tega ne vozim, ker se pokaže občutek v timetrialu lažji kot pa drugje. Razen če recimo ne moreš pogruntat kje izgubiš veliko časa, nimaš pa znanja da bi delu telemetrijo z MoTEC pol je pa fajn duhec. Jaz bom to dirko preskočil, ker nisem sploh še vozil Spaja. Pa še cajta nimam. [Jel] Bom se pa definitivno pridružil ko bo Mid-Ohio. Meni res prelepa proga, celo lepše narejena kot druge official proge. Raje vidim da gremo to, ker uradnih se bomo še naveličali http://www.virtualr.net/mid-ohio-sports ... platforms/ Dolpoteg nujen!!! Pa nak Maxl zrihta obvestila po straneh. Link to post
KRUH 5 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Hmalu bom tud jaz z vami drgnil, sem naročil.... Pač dam 15€ pa ni se mi treba jeb*t Link to post
PEK 2 291 Napisano November 25, 2008 Share Napisano November 25, 2008 Sej če je ker špil vreden svojga dnarja je to GTR2. Tisti pa ki nimate original in niste špilal prejšnjih dirk z nami, mi pošlte sporočilo tukej na forumu pa vam pošljem napisano kaj naredit da bo strvar delala. Link to post
Tom Ostry 0 Napisano November 26, 2008 Share Napisano November 26, 2008 Sem se prijavil na dirko, pa še vedno ne vidim gesla in verzije Spa-ja ('03 ali '04)? Tom Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 26, 2008 Share Napisano November 26, 2008 Sem se prijavil na dirko, pa še vedno ne vidim gesla in verzije Spa-ja ('03 ali '04)? Tom pomoje bodo napisal jutr .....se mi zdi da bomo 04 pelal(vsaj do zdej smo pelal tanove proge) Link to post
Recommended Posts