Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Q:odpelal en krog, šel za dve minute dol, pršu nazaj pa blo skor konc tko da sem ostal na devetem mestu.

Race: odličen štart, takoj prehitu dva, nato v hardu še dva in bil na tretjem mestu, pol sm pa mal zaj....in je šlo vse po gobe.....kasnej dubu še 3x STOP&GO in sm kr zakluču....

Mejak...se mi zdi da me nisi nč kej zadel, če si me pa ni blo hudga :D

Vidm da bomo se fajn gonil po SPA-ju začudoma večinoma s Porscheji ;). Nasledno pa lahko probamo tale Jimi-jev MID OHIO. Sj proga je res kul. Bo polno akcije.

http://gtr2.gplrank.info/mchForm <-- tukej mate čase avtov na razlicnih progah, da lazje zberete. Seveda so to časi legend kot so MaxD, Marko Jozef, Marko h.....einen.. :) itd... Tko da na online Q boste mel PAR (2-3) sekund slaps kot teli, ampak en pokazatelj je.

Ja v timetrial je bistveno lažje doseči res dober cajt, ker imaš ključno časovno primerjavo vedno ob sebi in ne kot v resnici v obliki dveh vmesnih časov. Jaz ga ravno zaradi tega ne vozim, ker se pokaže občutek v timetrialu lažji kot pa drugje. Razen če recimo ne moreš pogruntat kje izgubiš veliko časa, nimaš pa znanja da bi delu telemetrijo z MoTEC pol je pa fajn duhec.

Jaz bom to dirko preskočil, ker nisem sploh še vozil Spaja. Pa še cajta nimam. [Jel]

Bom se pa definitivno pridružil ko bo Mid-Ohio. Meni res prelepa proga, celo lepše narejena kot druge official proge. Raje vidim da gremo to, ker uradnih se bomo še naveličali :)

http://www.virtualr.net/mid-ohio-sports ... platforms/

Dolpoteg nujen!!! Pa nak Maxl zrihta obvestila po straneh. [fbi]

Sej če je ker špil vreden svojga dnarja je to GTR2. ;)

Tisti pa ki nimate original in niste špilal prejšnjih dirk z nami, mi pošlte sporočilo tukej na forumu pa vam pošljem napisano kaj naredit da bo strvar delala.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...