Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Setupe dobiš na netu - garage-> online setups. Niti za prejšnjo dirko nism nič svojega naredu ;)

kaj ti to misliš v igrci??wacko.gif :? ker mi nič ne najde :? mal sm še popravu na 1.40.x, sem pa dal še neke setupe iz nogrip-a in jih bo treba še mal probat [Jel]

Setupe dobiš na netu - garage-> online setups. Niti za prejšnjo dirko nism nič svojega naredu ;)

kaj ti to misliš v igrci??wacko.gif :? ker mi nič ne najde :? mal sm še popravu na 1.40.x, sem pa dal še neke setupe iz nogrip-a in jih bo treba še mal probat [Jel]

Ko si na progi in greš v Garage za nardit setup imaš zavihke na vrhu: Online setup | nevem kaj piše| Setup 1 | Setup2.

Pikola sem si nabavil original igro pa mi napiše da me je uspešno registriral potem pa ko grem napisat username pa pasword mi pa ven vrže da nista praviln.

Ima kdo kakšno idejo kaj bi to bilo.

Server je postavljen in laufa na istem IPju kot zadnjič: 89.212.67.5 | Password imate na glavni strani.

Oxy probaj se še enkrat registrirati pod drugim imenom :?

Q: bi lahko mel pole spet sam me je zmotu en Porsche ki se je zavrtel pred ovnikom in sem pol zgubu vso prednost..ostal na 3.

R: štart ok pol pa v hardu zgubu nekaj mest..pri prehitevanju se opravičujem Fabijanu, če sem ga zbil, k me je mal rihtalo na izhodu. Do konca nekaj bojev z bratom, nekaj z Glavačom (1x sem ga tudi butnu sam smo ga pol počakali :)). Grip nism mel lih najbolši, tako da na koncu je blo sploh katastrofa vozit in je Glavač se samo odpeljal proti svoji drugi zmagi. Upam da se lahko "maščujem" v Spaju :P

Se vidmo

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...