Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

...kot sem že rekel, to niso dirke samo zato, ker ti je zvečer dolgčas.

Za kaj pa so? [Joj]

Akcija, napeta dirka, konkurenčnost, iziv...

Preberi to na drugi način, tako...da je dobro da prej narediš kakšen krog, ne pa da se prijaviš na dirko samo zato ker od 20 ure naprej nimaš kaj delat. Sej ti tudi verjetno ne voziš WTCC prvenstva samo zato, ker maš v nedeljo čas.

WTCC prvenstvo vzamem veliko bolj resno kot pa GTR2, ker tukaj ni blo nikol tok uradnega napisanga in tok resnosti kot pri WTCC... Ne moreš se na vse dirke pripravljat ... nekatere pač odvoziš...

V čem je fora zabave, če moraš skos neki drkat proge ...

To je lih tko, k da bi hotu it v nedelo popoldne mal na igrišče basket špilat s kolegi pa bi mi rekl - ma dej ti nehi tle hodt špilat ... če že mislš si med tednom vzem cajt pa potreniri ...

Povsem te zastopim...sm me pa zanima če bi ta, ki bi prišel igrati košarko zvami, pa bi namesto v koš vrgu žogo tebi v glavo, če bi še zmeri igral za zabavo :D

Glej res da je namenjeno zabavi tole, ampak meja med zabavo in resnostjo pa še zmeri obstaja. Sej sem samo Goljata opozoril, da naj se bolj pripravi(8sek je daleč od POVPREČJA-povprečje je bilo od [mislim da] 15 dirkačev) Sej tudi jest ne vozim kakšne druge lige (F1) samo zato ker je waw, zato ker vem da bi jih pol storpedirav ven že v prvem krogu in tako raje štrikam :lol:

Če masta visto, vama posname v c:uporabnikijožedokumentiGTR2....neki takega...

Js mam visto in imam replaye v GTR2 mapi -> Replay Data

ma tudi od zadje dirke?

ker jaz u mapi imam replaye... ma samo od offline dirk!?!? in hot lap od dirke :?:

B_U_R_I, Ni potrebno drkat da dosežeš neke grozne čase. Jst sm odvozil eno urco treninga pred dirko, res da sem Donington poznal že od prej, ampak z M3 nisem nikol še fural. In na dirki nisem imel problema voziti za prvimi tremi alieni, dokler nisem pač po nesreči pohodil ESC, pa z default nastavitvami. Bolj je v občutku fora kot v drkanju.

Kar se pa tiče tistih, ki so bolj ozadaj da nebi dirkali, lahko gremo enostavno pravilo 107% časa. Tisti ki se ne kvalificira s časom 107% najboljšega ali manj, nemore na dirki nastopati. Se pravi če so bili cajti na okroglo 1:30, bi znotraj omejitve prišli še s cajtom 1:36.3, tisti ki so imeli čas na kvalifikaciji večji od tega naj bi zapustili igro (prisilno ali prostovoljno). Če pogledam realno 1:36 ni nek gorzno hiter cajt, pravzaprav če odvoziš čisto linijo in vse zavorne točke predhodno upoštevaš bi zneslo komot pod tem.

se strinjam....nism glih za zadn pogon,ampak sem se vseeno peljal 1.32.5(ne na dirki, prej ko je bil server)

a je že kdo peljal kej manikur? :lol: kolk mate kej čase. jst sm pelu par krogov in je blo se mi zdi 1.41.2xx :D

pomojm je skrajni čas da se nehamo "kregat"

To je beseda!icon_ok.gif

...kot sem že rekel, to niso dirke samo zato, ker ti je zvečer dolgčas.

Maxl sigurno se vsi strinjajo stabo in VSI bi radi , da vozimo res fer, za vse nas to drži, ni res?

Sm roko na srce, dejte se zavedat, da naj bo čim manj postov na forumu in točno teh za moje pojme hudih kritik, le zakaj? Niso nismo vsi naboljši, ne gre vse skupaj, določeno progo se ne ve, zveš kasneje in bi rad bil zelo hitr, je pa res da se določeni naučijo hitro dobre vožnje, je pa spet res, da bo kdo, kdor bo bral vse tole, dobil strah, si bo mislil nism tako dobr in zakaj bi vozil?

Moj namen posta je le en, da se ne bo zgodilo v bodoče počasi, da bodo ostali samo res dobri najboljši, (sam se pa fino fino strinjam, kdor je slab, naredi škdo in pride do zamere ali pač nehaš voziti oz. si enako dirko zelo slab, to res ni dobro in zbije ti veselje, meni ga je že par x, pa tudi jaz sem komu zbil moralo določene dirke).

Čar vsega je, da bodo zmeraj novi dirkači, ki so, majo manj prakse, se učijo in bodo tisti, ki imajo prakso in so samo še boljši in vseeno prehitevajo kasnejše dirkače(tisti ki so začeli kasneje voziti , imajo manj prakse itd), ker imajo več prakse, so pa tudi extremi, kateri suče volan 50h in je zelo dober, jih je pa malo..).

Kaj hočem rečti, moglo bi biti neke točke, ki bi jih nabiral, nato se pa naredi selekcijo, je ena meja za točke, v enem bloku so malo slabši in v drugem malo boljši in narediš nek prestop, če kaj hudo zalomiš greš nazaj, sicer to ni lahko,ker bi bilo posledično več dirk.

Še en x bi povdaril, da naj bo za vse približno enako, grdo mi je sploh prebrati, ti pa si to, ono tretje, ok če se poznate fino osebno, (pustite pozabte moj post).

Naj pa bo za vse enako, ker tako kot piše pod rojstnim dnevom strani slo-racing: saj brez vašega obiska SloRacing nebi bil to kar je sedaj.In ta stavek pove vse, jaz bi nekak naredil fer selekcijo oz. pač nek povod da si boljši in greš boljšim ali obratno, sem pa itak za, da nekek kazni itd morajo biti!

Js sm zato da furamo vsi ki usaj speljemo 5 krogov zapored lahko brez napake. Pa tut če je ta krog 6sekund slabsi od tistega najboljšega na Q. Seveda predspostavljam da se ta, ki zaostaja toliko na krog, zna umakniti (se ne nastavlja in je pozoren kaj se dogaja za njim) tistim hitrejšim ki ga prehitevajo za krog.

To maš pa tut res.:) Naredmo 5sec Q time je še v igri ostalo pa ne. Itak se bo vsak izboljšal sam če se bo navadil, to se pa nardi pac s krogi. Pri nekaterih traja dlje, pri nekaterih pa mal mn cajta, da pogruntajo tist obcutek za voznjo v kateremkoli špilu že.

Upam da unih ki furajo izključno NFS serije ne bo tukaj seveda.... Morš met mal backgrounda v mal bolj simulacijah.

Sj problem so lahko tut tisti ki so mel 2s slapsi cas na Q, pa se med avti niso znajdl... tukej spet trening trening trening... In ko bo dost krogov za njim se bojo tut tko obnašal na stezi kot tisti ki so ponavad spredaj. Da vedo kakšno zapiranje je dovoljeno, kko furat za nekom, kako probat prit mimo, sm mel tok dobr fajt z mejakom na doniju... ampak kaj ko se z replayov ne moreš skor nic naucit.

Vse je v izkušnjah zato -> FURITE! :)

Ja prvo se bodo moral navadit novinci da kvalifikacije niso fura na moč kolikor gre, ampak fura na moč koliko zmoreš. To pomeni da si samozavesten da boš odpeljal dober krog, ne delaš napak in ne pretiravaš. Če ti spodleti in je nekdo za tabo ga spustiš in naslednji krog poiskusiš še enkrat. Če nisi najbolj konstanten, prvo naredi en krog z rezervo, toliko da boš mel kvalifikacijski, kasneje pa lahko voziš na 120%. Nekateri tega še ne razumejo (tudi jast nisem, dokler nisem ugotovil da se splača prvo postavit en soliden krog, pol pa probat izboljšat, ker če ne se hitro zgodi da ti sfali cajta). To velja seveda za vse.

Seveda so tu še luči, ki po moje niso potrebne. Če so kvalifikacije se ve da vsi vozijo z enim ciljem in ni potrebno voziti z prižganimi lučmi kao "jst mam hitr krog". Luči so ugašnjene in če nekdo pred tabo bo v kratkem te oviral ga opozoriš da si hitrejši z utripanjem luči, dokler se ne umakne če stori napako, če ne pa ga moraš prehiteti (seveda brez izsiljevanja). Ne vem če obstajajo kakšna pravila in kazni na tem forumu, ampak bo treba nekaj skup spravit, če boste (bomo) nadaljevali z dirkami.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...