Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Pridite na dirke vsaj malo pripravljeni, če ne nima smisla da vozite. Hkrati pa tisti še na štartu kako pizdarijo naredijo in drugim zjebejo dirko....ane :!: Gledalo se bo tudi statistiko in tisti ki bo izstopal od povprečja(časi), bo imel prepoved naslednjih dirk! Tako, da raje spustite dirko, če niste pripravljeni....ne pa pridit na dirko samo zato ker se neki dogaja! Golja ti si daleč od povprečja...

Zato ker nisi pripravljen in je boljš da ne dirkaš,ter stem ne kradeš obremenitev serverja(pink,lag). Da ne omenjam pizdarij, ki jih taki potem delajo...kot sem že rekel, to niso dirke samo zato, ker ti je zvečer dolgčas.

1.32 je povprečje (1.36 se še tolerira)

kakšne pizdarije si mel v mislih?

pa če je omejeno na 20 igralcev mora pol tut če je gor 20 dirkačev delat normalno...to je moja logika

sicer je bil en problem pr men ker je moj avto skakal(je ribalo) sam smo tut tisto pol odpravl

Ni blo nič riskantnega z Goljo, pol ko je stric nehu pr0n downloadat :) in je mel uredu ping in nič laga. :P S tem da fural je avto 2sec pocasnejsi od m3, ali celo 3sec ... Ne vrjamem da se je s kom kej preveč zaletaval :)

Men ni problema če fura v Magniju... Kokr vidm so spet sami M3ji hehe.. bomo pocas omejil na 6xm3 , da bo usaj mal pomešan field? ;)

...kot sem že rekel, to niso dirke samo zato, ker ti je zvečer dolgčas.

Za kaj pa so? [Joj]

Akcija, napeta dirka, konkurenčnost, iziv...

Preberi to na drugi način, tako...da je dobro da prej narediš kakšen krog, ne pa da se prijaviš na dirko samo zato ker od 20 ure naprej nimaš kaj delat. Sej ti tudi verjetno ne voziš WTCC prvenstva samo zato, ker maš v nedeljo čas.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...