Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

dobra dirka!

škoda skupinske nesreče v drugem ovinku po štartu [guns]icon_opa.gif

sm dim sem vidu pred mano [iz]

pol pa 20 krogov borbe z goranom!!icon_ok.gif

edino čudi me da na koncu so bile gume še kot nove in okol 80 stopinj!?!icon_eek.gif

zdaj pa čakamo spa

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

No, pa nam je uspelo nardit tole dirko. Presenetljivo vredu je delal. 17 folka in ni blo nobenga LAGA. Tko da drugič lahko ponovimo, kot sm ze rekel v SPA-ju (če se maxl strinja icon_opa.gif) :)

Na Q me je prehitel Mejak.. Sm bil kr jezn! :) 1. start ni uspel saj je en uletu na staro doningtonsko letališče kar z letalom. Pa smo restartali po mal prerekanja pa je blo 2. race use kot je treba.

Nekak prišel pred Mejaka in potem se probal oddaljit, kar v RS-u ni blo lahko. Na sred dirke opazim da sm porabu prevec bencina in zacnem "short-shiftat". In takoj me ujameta Mejak in še Borut. Mel sm hude boje z Mejakom a mi je uspel rešit 1. mesto :). Bli smo kr 3 wide v enega od ovinkov, huda dirka, še take!! :)

Ja za poizkusno dirko je blo v redu. Sicer dost prerivanja normalno ampak tako pač je. Vsi bi radi bili prvi pa ne gre tko. :)

Drugač pa priporočam za naslednjo, da gremo unofficial dirko Mid-Ohio. Meni res prelepa proga, celo lepše narejena kot druge official proge. Raje vidim da gremo to, ker uradnih se bomo še naveličali :)

http://www.virtualr.net/mid-ohio-sports ... platforms/

Dirka uspela... jaz pogorel :) Prva dirka je šla dokler je trajala kot po maslu.Na 2 štartu nisem loadal ocitno pravega setup-a tako da je blo kar neki...Ne vem kje sem tak drift setup našel icon_wall.gif... drugače pa ok dokler je trajalo :)

Jimi bomo najprej SPA, nasledno pa magar mid-ohio, alpa kaka monza bi tut sedla ;)

Joj replaya nimam od včeraj... Ma morda kdo? Če ma naj mi pošle sporocilo pls.

Se pravi da je GTR2 dober in sigurno boste bomo ponovili, jaz nism mogu, niti danes ne morm, se dela na hiši, tako da ajavite kaj in uživejte, če bo pa še kak replay, pa toliko bolje! :mrgreen: [ok]

hmm.... Praviš da morm ip vpisat pod local network... Ne boš verjeu to sm tut takrat probou pa mi je vrglo nazaj da se moram loginat - ko sm vpisau ip!!!!icon_jaooo.gificon_wall.gif

Drgač sem pa bolj za neuradne proge aka machwerk, nordschleife, zandvoort, in še in še in še. Če mate seveda jajčka za to [Jel]

TADL ja, ti napiše da se mors logirat z username in password: napišeš zarad mene "franc košir" pa password: "zlataribica" pa more delat -> Gre naprej. Samo ne sme ti pol rect da je napačen online key. Če se zgodi to tadrugo, pa pomen da si tisto nekaj zafrknu (ce mas neoriginal in si sledil tistim korakom) - Najveckrat se pri teh korakih zajebe to, da nisi skrbnik : admin windowsov v katere si logiran, ker spremeni en fajl v mapi system32.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...