Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Obes ni nobenih missmatchov ker se spremenijo samo texture. Tut sam mam tele ADD-ONe od culmone67, model je res car. :)

A je večina ze probala, če lahko pridejo na server, ker 10min pred dirko bo mal pozno... :)

Evo server je porihtan dogaja se na NOVEM IPju : 89.212.67.5

Ostalo naredite tko kot sem vam napisal, če se ne veste poslite ZS pa vam dam txt file z navodili. LP!

Prekleta jajca....ESC sm ponesreči pohodu ko sm iskal ¸ za izklop MOTECA. To je ze drugic kar se mi je zgodilo da sm esc po nesreci pohodu in se diskonektal. Drugac pa lepa dirka, mi je blo vsec kolikor je trajal, razen tistega namernega Borutovega rinjenja v prvem krogu prav pri zacetk. Ni blo lepo Borut!

IP greš po local in maš spodi gumb.

Q super - pole pozicija :P

R lepo, sam Glavač me je prehitel in pol ga nism uspel nazaj prehitet pa da se on na streho postavi :). Na koncu nas je ujel še Plečnik (al kdo je bil) in vse do zadnjega sem ga uspeval držati vzadi pol pa v zadnjem krogu neki moji napak, neki njegovih in sem pristal na 3. mestu. Mal sem bil jezen v momentu, sam sem se pomiril - great race in kapo dol Glavaču k nas je ownal z unimi jajci ;)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...