Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Q: čist neki specifičnega zame

R1: Ja štart uredu :D se je en lotu Grosjean style, 5 do konca prvega kroga, pol pa prehitevanje kot po tekočem traku v dobro ostalim, pripeljem v cilj z ogromno količino bencina (0,3 litra) 11 [Jel2]

R2: Jah sam tok de sem pokazu kaj je ta pravi štart in potegnil z 11 na 4 ali 3 mesto (ponovno Grosjean style) in ja pol sem nehov, ke se mi res ne ljub več [krniki]

Super so tejle GT3 res :) Se opravičujem za dotike na štartu. V prvi dirki ste se pred mano zaletel pa sem enga nabasal, v drugi pa ponesreč Kurenta naslonu pa je odletu :/

Sem pa kasnej počakal če sem koga zasukal med dirko...

Super dirke so s temi GT3 avti... proga je bila težka, ampak spet ne toliko kolikor je bilo zaletavanj... res smo se razpustili no... mal več pameti naslednijč če bo...

R1 prilezel od zadaj na 3 mesto za ferrarije Mirka in Colaka.

R2 spet napaka in napad iz ozadja... sam sem imel lepe boje, ampak ko sem videl ostalo, je vse po zraku letelo,... mal bolj po pamet, sploh tisti novi

KLIK za večje slike:

Erzen

image1.jpg

Trošt se bori z dvema :)

image2.jpg

Moj Audi in Vedranov BMW

image4.jpg

• Upvote 4

Q: Hotel sem štartati v ozadju pa sem se vmes malo spozabil in odpeljal povprečen krog... mislim da P10.

R1: Odličen štart, hitro sem bil na P5 ali P6, po napakah drugih pridem celo na P3, kjer kar nekaj časa vozim in gledam kako me PEK dohiteva. Nato so se začele napake, prehitela sta me Vedran in PEK, končni P5.

R2: Spet dober štart, v hitro šikano pridem ob dveh Ferrarijih, kar naenkrat je butnil in sem šel naokoli. Padem na zadnje mesto in se začnem prebijati v ospredje, do P5. Za Balažica in P4 je bilo preveč manjših napak.

To je bilo zaenkrat moje zadnje hostanje eventov, do nadaljnjega bo moral vskočiti kdo drug :)

• Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...