Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

hahaa s tomažem sva čist zaj* z intermediate gumam zadnje 2 kroga :) ..drgač pa super ;)

Cjao...tole je pa nenormalno, ko bi furu po ledu..itak sm mel 2 postanka ker sem mel kazn ko sm loj pol pa še tole failam je blo pa kr konc :D

Sm pa vsaj prvo zmagu.

Pozdravljeni dirkači Slo-Racinga!

Čas je za prvo dirko v rFactorju 2 na našem portalu. Začeli bomo s trenutno najbolj priljubljenim modom Formula 2. Vljudno vabljeni!

rf2-s1.jpg

Simulacija: rFactor 2 (potreben je original!)

Mod: FIA Formula Two Williams JPH1B 1.0

Proga: Palm Beach (jo vsebuje mod, dodaten prenos ni potreben)

Datum dirke: Sreda, 10.10.2012

rf-palmbeach.jpg

Urnik:

Prosti trening: 20:00-20:45

Kvalifikacije: 20:45-21:00

Dirka: 21:00 (25 krogov, obvezen vsaj 1 postanek!)

rf2-s2.jpg

Ostale inforamcije bodo javljene sproti.....spremljajte temo......Če imate kakršnakoli vprašanja in predloge, prav tako spodbujam da napišete. Hvala!

===============================================

Prijavite se tako, da napišete svoje ime in priimek v to temo!

===============================================

Prijavljeni:

1. Andrej Trošt

2. Tomaž Eržen

3. Aleš Kurent

4. Matej Dakskobler

5. Gašper Trstenjak

6. Gregor Vodičar

Uredil - Tomaž

Trenutno so neke težave z multiplayerjem, tako da ne moremo nič testirat.......če ne bodo popravili do jutri, bomo prestavili.

Uredil - sennas
Zdej dela, ampak bomo jutri server postavili, bo tle javljeno

Danes dela, tako da dirka bo, Eržen bo postavil server proti večeru in javil semle podatke...........Pa naj pride še kdo no :) (PEK, dej ne bit tolk škrt, ti bojo tardeči itak uzeli :))

Dober setup (hvala daksu, ki ga je dobil od enega aliena na enem serverju :)):

Jaz bi, pa mi je ta bela vlada vse pokradla, še za pir nimam.... :) Ves dnar gre v AUS pa ARG, pri meni nič ne ostane!!! [krniki]

Ne da se mi še tolko ubadat z furanjem žal,... po novem letu morda bolj resno, za kak nakup. :)

• Upvote 1

Na žalost moram napisat, da me danes VERJETNO ne bo na dirko. Sem namreč še v službi, neki je prišlo vmes in kot kaže mi tut ob 19.h. ne bo uspel it domov. V kolikor mi pa uspe, pa sigurno pridem...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...