DDF1 170 Napisano October 1, 2012 Share Napisano October 1, 2012 Maxl se je odlično potrudil, pa sem včeraj opazil, da nekateri sploh prebrali niso, in smo meli kar nekaj nepovabljenih v igri. Link to post
DaNiLo 0 Napisano October 1, 2012 Share Napisano October 1, 2012 Koliko sem jaz igral F1 2011, ker 12-ke še nisem probal (crknila grafa) sem imel dirko narejeno na 30% od začetka sem tudi imel 1.15.xxx čas kroga, kasneje pa tudi do 1.10.800. Vozim pa drugače na extreme, pač vse delaš sam razen vožnje v box, kar je pa narejeno tako. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 1, 2012 Share Napisano October 1, 2012 Oprosti, jst sem prišel v igro 3 minute pred dirko, še tipke sem moral naštimat, tako da sem komaj štartal v prvi dirki (sem tipke štimal ko ste vsi en krog že naredil ). Tako da tud votat nisem znal.. Link to post
sennas 1 040 Napisano October 1, 2012 Share Napisano October 1, 2012 Je treba mal prej se pozanimat, ne zadnjo minuto..... Link to post
Yelo 36 Napisano October 1, 2012 Share Napisano October 1, 2012 A bo še kdaj kaj? Tak za hec..... Mogoče se pa pojavim..... Kaj pa kakšni skupni treningi so? Link to post
Mjugen 35 Napisano October 1, 2012 Share Napisano October 1, 2012 Bi lepo prosil če mi nekdo napiše kako imate nastavljen volan... Vse parametre Advanced wheel settings imam na 0 , to je defolt, sem se igral in večal cifre pa sem na koncu prišel do sklepa da mi to še najbolj ustreza..... Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 2, 2012 Avtor Share Napisano October 2, 2012 A bo še kdaj kaj? Tak za hec..... Mogoče se pa pojavim..... Kaj pa kakšni skupni treningi so? Če bomo naredili še kakšno dirko bo samo še preko povabila (če ne lahko na dirko pridejo tudi ostali). Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 2, 2012 Share Napisano October 2, 2012 Torej, ne rabimo kupit F1 2012, moramo pa imeti že eno kupljeno? Šteje tista Race07 katere kodo sem dobil tukaj? Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 2, 2012 Avtor Share Napisano October 2, 2012 Ne Da Šteje, če jo imaš na istem profilu. Link to post
Yelo 36 Napisano October 2, 2012 Share Napisano October 2, 2012 Aha pol 2010 šteje. To nas je pa tu že nekaj kupilo originale! Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 2, 2012 Share Napisano October 2, 2012 Problem je,ker moraš imeti kupljeno igro na tem accountu,kjer igraš F1 2012,z tem pa tvegaš seveda,da te zalotijo,da igra ni original.Seveda pa se ve,kaj sledi,če se to zgodi.Jaz raje za to igro uporabljam kar en account,na katerem pa ni nobene kupljene igre. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 2, 2012 Share Napisano October 2, 2012 Jst isto kot silicij Ampak glede na to da imam samo Race07, ki ga skorajda nič ne igram, bom tvegal... Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 3, 2012 Avtor Share Napisano October 3, 2012 Nevem če je včeraj sploh še delal MP Pomojem so ga patchi odnesli Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 3, 2012 Avtor Share Napisano October 3, 2012 V nedeljo bo v Nemčiji potekala nova dirka, katere namen je zabava. Dirkače bosta pričakali dve dirki, dolgi 25% prave dirke. Vremenska napoveda tokrat kaže na lepo sončno dirko. Novi termin dirke je ob 20. uri. Informacije Ker Online ne dela več, prihaja nazaj Tunngle (LAN opcija), hkrati pa prinaša privat dirke. Dirka: Hockenheim; nedelja, 7.10.2012 ob 20.uri Dolžina: 2 x dirka 25% Vreme: sončno Pomoči: izklopljene Poškodbe na dirkalniku: tokrat še brez Navodila Pomembno: Naredite nov Steam profil z novim EMAIL naslovom!Inštalirajte F1 2012 (FLT verzijo iz Partis-a)Prenesite in inštalirajte Steam ClientLogirajte se v Steam in dodajte igro F1 2012 kot Non-Steam GamePrenesite MP-Fix in ga kopirajte v mapo, kjer imate inštalirano F1 2012 igroPrenesite in inštalirajte TunngleLogirajte se v Tunngle, kliknite Community - Networks - Private Networks - nato v okence Join an existing Network vpišite: SloF1 (Network Name) in sloracing (Network Password) ter kliknite JoinZaženite igro preko Steam-aPojdite v Multiplayer, izberite LAN in nato Find Session...poiščite naš server, ter se povežite nanj (online v nedeljo, oziroma javljene izjeme v tej temi)Ne klikajte na Ready (lahko takrat, ko klikne admin)Po možnosti izključite mikrofon Prijava na dirko: ime in priimek, ter dirkalnik (potrebno vsaj 6 prijav)! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Primož Makselj (Red Bull) 2. Mirko Novak (Mclaren) 3.Tomaz Selčan (Lotus) 4. Miha Fabijan (Lotus) 5. Edvin Hekič (Mclaren) 6. Miha Sporiš (Ferrari) 7. Domen Slejko (Ferrari) 8. Tim Koprivnik (Sauber) 9. Martin Urbancic (Williams) Link to post
Recommended Posts