Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Koliko sem jaz igral F1 2011, ker 12-ke še nisem probal (crknila grafa) sem imel dirko narejeno na 30% od začetka sem tudi imel 1.15.xxx čas kroga, kasneje pa tudi do 1.10.800. Vozim pa drugače na extreme, pač vse delaš sam razen vožnje v box, kar je pa narejeno tako.

Oprosti, jst sem prišel v igro 3 minute pred dirko, še tipke sem moral naštimat, tako da sem komaj štartal v prvi dirki (sem tipke štimal ko ste vsi en krog že naredil :) ). Tako da tud votat nisem znal..

Bi lepo prosil če mi nekdo napiše kako imate nastavljen volan...

Vse parametre Advanced wheel settings imam na 0 , to je defolt, sem se igral in večal cifre pa sem na koncu prišel do sklepa da mi to še najbolj ustreza.....

A bo še kdaj kaj? Tak za hec.....

Mogoče se pa pojavim.....

Kaj pa kakšni skupni treningi so?

Če bomo naredili še kakšno dirko bo samo še preko povabila (če ne lahko na dirko pridejo tudi ostali).

Problem je,ker moraš imeti kupljeno igro na tem accountu,kjer igraš F1 2012,z tem pa tvegaš seveda,da te zalotijo,da igra ni original.Seveda pa se ve,kaj sledi,če se to zgodi.Jaz raje za to igro uporabljam kar en account,na katerem pa ni nobene kupljene igre.

V nedeljo bo v Nemčiji potekala nova dirka, katere namen je zabava. Dirkače bosta pričakali dve dirki, dolgi 25% prave dirke. Vremenska napoveda tokrat kaže na lepo sončno dirko.

Novi termin dirke je ob 20. uri.

f120122.jpg

Informacije

Ker Online ne dela več, prihaja nazaj Tunngle (LAN opcija), hkrati pa prinaša privat dirke.

Dirka: GER.gif Hockenheim; nedelja, 7.10.2012 ob 20.uri

Dolžina: 2 x dirka 25%

Vreme: sončno

Pomoči: izklopljene

Poškodbe na dirkalniku: tokrat še brez

2413215f76270022.jpg

Navodila

Pomembno: Naredite nov Steam profil z novim EMAIL naslovom!

1. Inštalirajte F1 2012 (FLT verzijo iz Partis-a)
  2. Prenesite in inštalirajte Steam Client
  3. Logirajte se v Steam in dodajte igro F1 2012 kot Non-Steam Game
  4. Prenesite MP-Fix in ga kopirajte v mapo, kjer imate inštalirano F1 2012 igro
  5. Prenesite in inštalirajte Tunngle
  6. Logirajte se v Tunngle, kliknite Community - Networks - Private Networks - nato v okence Join an existing Network vpišite: SloF1 (Network Name) in sloracing (Network Password) ter kliknite Join
  7. Zaženite igro preko Steam-a
  8. Pojdite v Multiplayer, izberite LAN in nato Find Session...poiščite naš server, ter se povežite nanj (online v nedeljo, oziroma javljene izjeme v tej temi)
  9. Ne klikajte na Ready (lahko takrat, ko klikne admin)
  10. Po možnosti izključite mikrofon

2.jpg

Prijava na dirko: ime in priimek, ter dirkalnik (potrebno vsaj 6 prijav)!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Primož Makselj (Red Bull)

2. Mirko Novak (Mclaren)

3.Tomaz Selčan (Lotus)

4. Miha Fabijan (Lotus)

5. Edvin Hekič (Mclaren)

6. Miha Sporiš (Ferrari)

7. Domen Slejko (Ferrari)

8. Tim Koprivnik (Sauber)

9. Martin Urbancic (Williams)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...