skopusnik 1 374 Napisano May 30, 2012 Share Napisano May 30, 2012 Kam si pritožbe piše?? pi*** no, dva kroga je bil zadej, pa nekej tm telovad čez gume, valda me je zadel in sm odletu, ko sem bil na 9. mestu tik za Glavačem. Link to post
PEK 2 291 Napisano May 30, 2012 Share Napisano May 30, 2012 Dokaj zanimiva dirka zame. Slike Miha,... upam da dans kakšna sam nic ne obljubim... treba se tuš, zret,... ura bo kuj 1am. Eni jutri delamo, ne tko k ti k spis! Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 30, 2012 Share Napisano May 30, 2012 Okej okej PEK, sej ni panike Practice: najprej vredu, potem pa v enem krogu v zadnjem sektorju pridobil 0,5sek in se je štoparica ustavila pri 1.10.3xx. NIkada više lol Q: lahko bi blo mal bolš, ampak nekak ni ratal dober krog Okrog 14 mesta se mi zdi? Nisem prepričan. R1: Prvi ovinek presenetljivo brez trkov (pa nas je bilo 29), nato sem na račun drugih pridobil par mest, čez par krogov pa na streho. Jebemusunce in tist breg. Nato še par napak, in kruzanje na 14. mestu do cilja. R2: Dober štart, potem še nekaj napak, nato je pa začelo it Prilezel do 9. mesta, slabo sekundo za Glavačem vozil, potem se pa en idiot, ki je btw zaostajal za en krog, nekaj rine tam in čudno umika, se prevrne čez gume in me zadane v ovinku. Jst pa odletu s proge in zgubu ene 6 mest. Par jih bo še treba iz prvenstva vržt se men zdi, ker nimajo nobene kulture. Potem pa bo Denis, kaj je bilo s tabo v prvi dirki? Sem videl da ste se tam štirje v enem ovinku rinli Link to post
denis 38 Napisano May 30, 2012 Share Napisano May 30, 2012 Ma dej nehi..... Če to kr rine tm k sploh ni placa za prehitet in seveda zletim vn.Prej je pa še matej se v gume zaletu pa je kr skaku po progu in se kr na enkrat pojavu pred mano in sm ga oplazu in sm se tm ujemu k kreten v un 2 ovink k greš z 3 not.Mal kasnej me pa še en debil naprej nabije pridm nazaj na progo potem ga prehitim in naslednji krog isto na istem mestu kr začne rint v ovink k sploh ni placa za dva avta. Pol mi je pa do piz....... pa sm reku ko jih j..... pa sm šou. Link to post
daks 193 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Ja jest sm mel tut slabo dirko. Nekej svoje krivde, nekaj druge. Vglavnem, če nebi blo neumnosti bi na obeh dirkah komot točke mel, tko pa tm P12-15 se mi zdi. Na obeh dirkah sm enmu pomagu iz steze... ahh, brezveze.. pozabit pa it naprej, kaj čem.. Pičim v drugi dirki, po napaki v prvem krogu, ko sm padu na P20+, uhvatim ritam tm na P15, skozi tretji hitri ovink pred ravnino se prlimam enmu na rit... BAM! Stari tak kolpo, je tip nasadu une gume Bravo PEK, vsaj en nabira točke Denis gas naprej, že tko nas je mal Link to post
daks 193 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Naslednja dirka - Miseluk, Novi Sad: [media=] 1 Link to post
PEK 2 291 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 2x 3. mesto. Žal v prvi dirki zajebal sebe in Janosha in v predzadnjem krogu, tako da sva vsak zgubila eno mesto. 2 dirka bil odrinjen v gozd, a nekako našel pot ven in do 3. mesta. Zanimivo prvenstvo, sicer pa upam na mal izpada, 30 je kr prvec za take proge haha Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Naslednja dirka čez en teden (sredo PRO, četrtek AMA in ROOKIE) na progi Miseluk. Link to post
iReZz 4 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Od sedaj naprej tudi LiveTV. Naj bi usposobili danes. http://www.akknk.org.mk/vacademy/2012/yugo/livetiming.html 1 Link to post
daks 193 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Od sedaj naprej tudi LiveTV. Naj bi usposobili danes. http://www.akknk.org...livetiming.html Dela Link to post
iReZz 4 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Dela dela. Zdej je bil prenos ROOKIE, pol bo še za AMA. Mal je pokašljeval na začetku, pol pa kul delal. Link to post
Jan Čermelj 7 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 Rookie dirka zaključena 3 in 5 mesto. David: se oproščam tebi ker si se pri umikanju razbil sam sem ti tiščal cel krog v riti pol pa poblendal. Drugič če se komu umikaš dej raj na ravnini Sori Link to post
David91 68 Napisano May 31, 2012 Share Napisano May 31, 2012 pi*** jaz pa 1 dirka 7 mesto bencin šau ....2 dirka pa ku*** mislo sem te čimprej spustit pa sem ravno na takem delu ja mislim da sma mela celo mali kontakt...bo drugič bolše Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 1, 2012 Share Napisano June 1, 2012 (urejeno) Posnetek zadnje dirke s komentarji : http://www.youtube.c...h?v=dQzEKWXPh7M Uredil June 1, 2012 - Matjaž Murn 1 Link to post
Recommended Posts