Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

Tut men ni jasno kaj je tisto, če pogledam kaj naj bi vseboval, je le ena možnost: engine health.

MoTeC Data

• Tyretemperatures (In/Mid/Out)
  • Tyrewear
  • Tyrepressure
  • Enginetemperatures (Water/Oil)
  • Braketemperatures
  • Engine Health

Session Info
    • Track- and ambienttemperature
    • Session length (remaining time in a practice session or laps in race)
    • Fuelconsumption (for last lap / average)

Advanced Timingstable

[*]Driverslist and their postion

[*]During practice the fastest laps are displayed

[*]In Race the gaps are displayed according to yourself. These times are updated every second or by sector change (can be customized)

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Včeraj odpeljal eno "trening" fixed dirko. Sicer prehitevanja je bilo bore malo, razen v prvih krogih, samo sva pa z zmagovalcem tiščala ko zmešana (na koncu mi ga žal ni uspelo oprat := ). Najhitrejši krog 1.50.275 , povprečni krog od 13-ih pa 1.50.888 :)

Rezultat

• Upvote 2

Jaz se bom moral opravičit za danes, sem dobil nov posel in žal ne bom uspel priti na dirko (Bussines first). Ostalim pa želim prijetno dirkanje danes.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...