Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

Uradni server ONLINE.

Server name: Slo87

password: sloracing

Aja, če ste počasnejši kot včeraj, verjetno zato ker bolj pada dež, baje da 80% :D

• Upvote 1
  • Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Kot da pišem kitajsko......če je več dežja boste šli bolj počasi, pek je peljal 59,6, jaz 1:00 ampak mislim da je bilo 60% dežja. Mal prebrat, potem razumet prebrano... :D

Evo mene, javljam se s Paga. Par gramov interneta majo tudi tu :)

Žal predvčeraj nisem mel dovolj časa, da bi zrihtal wake on lan, tako da se boste morali znajti za to dirko (to pa maš PEK, kaj je pa nisi dal v ponedeljek ko bi jaz lahko fural :D)

p.s. v Novalji v kampu Straško je pol Slovenije - očitno s(m)o razgrabili 1nadan akcijo [iz]

• Upvote 1

Haha, je bilo kar fun. Mal se moram še na bremze navadt pa bo. :D Se oproščam če sem koga kje zadel. :D Enkrat rata like a glove bremzanje, drugič pa kamikaza style haha.

• Upvote 1

adri lepo si me to spusto v R1 :D jas sem biu ziher da so ti pedale šle v ku*** :D drugač pa zelo zadovoln z obema dirkama zabavno tuji :D

dajte rezultate gor prosim :)

Uredil - David91
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...