Adri 622 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 Ajde, če se nas zbere res 10-12 na dirki in da bo le ta kolikor toliko solidna bom spisal novičko. 2 Link to post
Ale 472 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 Jebemu...žal moram odpovedat. Dobim obiske. Fajn furite Link to post
PEK 2 291 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 2 dirke po 13 krogov bomo dali. Ker je tako srečna številka. Q bodo 20min, začetek ob 21.00. 1 Link to post
PEK 2 291 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 MENJALI SMO PROGO IN SERVER Proga Magny Course SERVER: SLO-LOTUS Pass : sloracing Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 Tole je pa res višek... koliko časa je novica tu?? 10 min pred dirko se odločit, da proga ni ok... nekaj res ne štima z vsem skupaj, ampak proga je čisto kul Over and out Link to post
sennas 1 040 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 Se opravičujem Zupan za R1, nekaj sem bluzil po volanu.....moja napaka. Sem te čakal, a si šel ven. Oprosti. Današnja dan ni potekal po načrtovanjih s serverskega in vseh vidikov. Se opravičujem Tomaž. Mišljeno je blo fun, vseeno nedopustno da se menja progo 10 min prej. Ne vem no, velikonočni ponedeljek pa to. Meni in Glavaču je limit voznikov 9 za najin server (10 je že lag), potem začne orenk laggat (mava 1mbit upload)......tako da ne vem, nimam kaj nardit. Upam da ste vsaj nekateri uživali. Lahko noč in še enkrat oprostite. Link to post
DDF1 170 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 Bilo je odlično, res da sem bil počasen, ampak se da te lotuse dober peljat. Upam, da bo čimprej naslednja dirka. Link to post
vajtos 227 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 Čestitke vsem sam men tile avti niso glih všeč ampak je vredu. Naslednjič pa ne menjat proge Link to post
JeZn 120 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 Trošt ne se sekirat, sem končal ker se je moj igralni čas iztekel (je bla sitna), kurc k smo tolk časa štrikali prej s to menjavo proge. Meni je bla Cadwell zakon, bolš ko Magny. Link to post
sennas 1 040 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 Hvala JeZn.Ne vem kako je sploh prišlo do menjave proge točno, ampak nikoli več se ne bo menjala. Pa četudi bo vsem slaba.....danes ste si mal zmišljevali, pa serverji tudi niso delali prav. Oh well, shit happens. Link to post
play 502 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 V R2 sem belega nabasal, se zelo oproščam!!!! Cadwell je sicer odlična proga, zanimiva, takšne skor ni, je pa pač pomoje zakomplicirana za tega Lotusa, bi bilo potrebno kr nekaj krogov, da se bi jo vsi normalno navadili, pa niti napak ne dopušča, če si zapeljal na travo, te je že neslo.Sicer pa kot se mi je zdelo, dirke s tem avtom ne bodo glih zanimive, v BTCC smo bil non stop na kupu, tukaj pa vsi narazen, mala napaka in si ob sekunde.Sicer tudi avto je meni zanimiv, ko ga nekaj časa vozim, a vseeno Ferrari je čist druga pesm, všeč mi je to, da ima dost gripa, samo ko ga odpiga ga pa odnese, ta Lotus pa kr plava.Men ni glih fini za tiščat. Dejte bit en x za foro, pa gremo eno čist kratko progo z Minijo, boste vidl, kaj bomo delal!! Link to post
Adri 622 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 Men je tut baba težila, ni imelo smisla tole zame danes. Dejmo drugič eno simpl, zanimivo progo, s solidnim modom, ki vsebuje predvsem top zvok. Link to post
denis 38 Napisano April 9, 2012 Share Napisano April 9, 2012 No evo to je blo to. Vedno ko je bil BTCC in ko sm prišel 10 gor (zadnji) je začelo štekat (lagat). Pa le ni bil moj net kriv. Link to post
daks 193 Napisano April 10, 2012 Share Napisano April 10, 2012 Včeraj je res nek štopalo ja, no sej ko sva z Janijem mal naprej pobegnila je bilo bolje Drugače pa te Lotusi so že OK, ampak pr top speed-u se pa zacinga ko ladja, kriza čist, in je potem težko kakšne manevre delat v hairpin. Cadwell je tut meni zelo dobra proga, prvič sem jo zdaj sprobal in upam da jo v prihodnosti odvozimo, magari s kakšnim drugim avtom. R1: Dobra dirka, Jani mi je dal priložnost(beri izlet s ceste) za P1, pa sem mu jo vrnil tko da celo dirko pol do 2s zadaj. R2: Pri poplesavanju po ravnini sva z Janijem prletela skup, sorry, potem pa spet 1-2s zadaj na P2, dokler nisem fasal stop n go, 2x! Jao! Trošt, zmerej ko začneš omenjat te cut-e, jih naslednjo dirko poiščem Jest sm v glavnem za proge kot je Cadwell, razgibane ne preširoke, in avte ne močnejše kot ta Lotus al pa Ferrari. Borbe so dost bolj na knap tko, sej vemo kako je blo v Doningtonu zadnjič Link to post
Recommended Posts