Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

PEK, hvala bogu ni btcc, sam vseeno premalo konjev skor, ma naj ti bo. Si začel poslušat da more bit 500 hp in zadn pogon, drugo je za babice pa dedke. :)

Proga je Lime rock park dobra (zdej jo poznam) al pa kšno novo z Nogrip-a (Snetterton...), kaj vem Most-a ne poznam. Bom probu. Obetavno zgleda, sam da smo se rešli btcc. :D

Taka zadeva paše na Le Mans, Nordschleife, kej tazga zanimivga (Targa si skor ne upam rečt :D).

Sem za. :D

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Sem tudi jaz zraven, na koncu lahko nekaj dam za nagrado poleg Dirt3 kupona, katerega Pek uredi.

Trošt drugače pa, več je konjev za moje pojme so slabšo boji, se pravi da se dva ali trije vozijo skupaj tri, štiri ali več krogov,grejo po dva tri ovinke skupaj, edino če so res najdejo pacijenti, ki vozjo nek avto nonstop.Meni je tukaj osebno največ adrenalina, samo ponavadi za to, pa ne rabiš veliko konjev.No tako jaz mislim...

Aja Pek, predlagam pa,da tudi še kakšen BTCC odfuramo,ker so zakon avti.

• Upvote 1

Men dela, sicer sm ga komej najdu notr...

Zakon za vozt, tail happy res ni nč, razen če ga že sred ovinka na polno tiščiš v podn :) Pa še to ga je včasih težko spravt v powerslide :)

• Upvote 1

Če lahko malo potrolam :D....pa tudi če ne, bom vseeno.

Sej Ferrari je super, ampak če večini ne bo delal, bi sam predlagal bolj zabavnega Lotusa Evoro (in je v svoji klasi, s svojo ikonco). Za vožnjo je nekoliko živahnejši a izjemno dobro uravnotežen (vsaj meni). Poskusiti ni greh :)

Še enkrat, tudi Ferrari je v redu, čeravno ma namesto gum lepilo. Sej to je fajn in kul, sam včasih pa paša da se mal lovi avto. :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...