sennas 1 040 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 PEK, hvala bogu ni btcc, sam vseeno premalo konjev skor, ma naj ti bo. Si začel poslušat da more bit 500 hp in zadn pogon, drugo je za babice pa dedke. Proga je Lime rock park dobra (zdej jo poznam) al pa kšno novo z Nogrip-a (Snetterton...), kaj vem Most-a ne poznam. Bom probu. Obetavno zgleda, sam da smo se rešli btcc. Taka zadeva paše na Le Mans, Nordschleife, kej tazga zanimivga (Targa si skor ne upam rečt ). Sem za. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Bom probal.. Kar se tiče proge pa samo ne kakšne šlajfe k to je brezveze.. Most je zakon steza pa tudi lime rock.. Samo ne dat med petkom in nedeljo dirke Link to post
play 502 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Sem tudi jaz zraven, na koncu lahko nekaj dam za nagrado poleg Dirt3 kupona, katerega Pek uredi. Trošt drugače pa, več je konjev za moje pojme so slabšo boji, se pravi da se dva ali trije vozijo skupaj tri, štiri ali več krogov,grejo po dva tri ovinke skupaj, edino če so res najdejo pacijenti, ki vozjo nek avto nonstop.Meni je tukaj osebno največ adrenalina, samo ponavadi za to, pa ne rabiš veliko konjev.No tako jaz mislim... Aja Pek, predlagam pa,da tudi še kakšen BTCC odfuramo,ker so zakon avti. 1 Link to post
PEK 2 291 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Zdaj mamo problem...če nimas GTRevo nekak noce delat ta mod menda... probajte tisti ki nimate GTRevo. Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 zj mamo problem... ce nimas GTRevo nekak noce delat ta mod menda... Kaj zdaj? Kateri del moram imeti, da bo tale mod deloval? Kajti ravno EVO-ta nimam Zgleda da ga bom moral nabaviti Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Meni na Race07 dela. Lahko PEK postaviš server z eno original progo da probam gor pridt... Link to post
David91 68 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 evo tu še pa je posnetek kak smo mi vozli... 3 Link to post
PEK 2 291 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 skopusnik bom po fuzbalu, pa bomo probal. Link to post
radioactive112 16 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Men dela normalno na RACE INJECTION Link to post
marko 36 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Dela na STCC2, Race 07, Injection.. svima i svaštega.. sm pa prčakval da bo bol tail happy Link to post
sennas 1 040 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Ja, sam a gre na server? Mislim da je to problem.....upajmo da bo rešeno. Link to post
marko 36 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 aja, to je vprašanje, to pa nisem probu.. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Men dela, sicer sm ga komej najdu notr... Zakon za vozt, tail happy res ni nč, razen če ga že sred ovinka na polno tiščiš v podn Pa še to ga je včasih težko spravt v powerslide 1 Link to post
sennas 1 040 Napisano April 4, 2012 Share Napisano April 4, 2012 Če lahko malo potrolam ....pa tudi če ne, bom vseeno. Sej Ferrari je super, ampak če večini ne bo delal, bi sam predlagal bolj zabavnega Lotusa Evoro (in je v svoji klasi, s svojo ikonco). Za vožnjo je nekoliko živahnejši a izjemno dobro uravnotežen (vsaj meni). Poskusiti ni greh Še enkrat, tudi Ferrari je v redu, čeravno ma namesto gum lepilo. Sej to je fajn in kul, sam včasih pa paša da se mal lovi avto. Link to post
Recommended Posts