Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Sem se odloču da pridem, k nimam kej druzga.......sam naslednjič dej kšn DTM, k sem prej probu in je 10000x boljše :) Magar na isti progi :)...

Edit: Eržen je prišel z boljšo ponudbo Targe in avtomobilov ki zavijajo.....adios :D

• Upvote 1

nič ne bom vam dtm stimal, da vas bo 5 pršlo dj dj. sam jokcate. trošt ti si itak sam za f1, pa še tm morš 200 laps treninga nardit za štenge. [krniki]

nič ne bom vam dtm stimal, da vas bo 5 pršlo dj dj. sam jokcate. trošt ti si itak sam za f1, pa še tm morš 200 laps treninga nardit za štenge. [krniki]

Ni treba, je pa fajn. Sem dal btccju danes še zadnjo šanso, enostavno ne morem peljat tega, od vseh modov vseh časov mi je ta najhujši. Ne gre mi v račun. Potrudil sem se, da sem bom 2 uri nekaj mučil samega sebe pa brezveze. :D

Moje mnenje.

Q: Dokaj povprečen čas sicer potem itak niso veljale tko da :)

R1: Na začetku previdno in jih dobim v rit in se peljem v ozadju

R2: Soliden štart nato malce prerivanja in pridem na P1 in držim vse do konca dirke.

Moja prva zmaga - jupi [champ]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...