Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Dej mi prosim točno javi kako, enkrat sem že vse obrnil, pa nism najdu, lepo prosim, hvala!!Gre tudi meni na jetra, da je zvelko!

Oz. meni drugače piše z velko ime in priimek, tukaj pa vidim, pod rezultati da le Damjan zvelko hmmm.

V nastavitve - profil ... obstoječi profil izbrišeš al pa nardiš enga dodatnega noga in uporabljaš tistga... Tko kot je maxl že reku :) Nimaš kej falit.

ja Vajt R1 naredi tam so bile najboljše borbe, Plaj ti pa imaš po dokumenti v sim bin mapi tvoj profil, mislim da tisti ini file samo preimenuješ pa bi moglo delat [ok]

Ja včeri so bile pa res dirke kot se gre! Janko, super si porihtal s kilami, isto že zadnjič, da je dirka potem res napeta, ker smo vsi enako hitri. Kolk je že bila razlika med FL na R1, par desetink :) super!

Tut jest komaj čakam film, mam pa občutk da bi lohk kar celo dirko butnu v replay, pa nebi bilo nič dolgčas, hah :D

Naslednja proga, datum? :)

Naslednja mislim da bo PO WTCC Imoli. Se pravi računajmo čez kak teden.

Play sam pazi, da boš pol iste nastavitve volana naštimal v novem profilu, da se ne bos spet lovil. :) Včerej si fural odlično. Smo vsi. Najbolj agresivn je bil pa itak zokid! :P

1. dirka mislim da je bla najzanimivešja. Vsi smo se izmenjal v vodstvu razen Renaulta. Pa še ta je prišel kar blizu. Parkrat sem fural po tistem hribu navzdol, kjer letiš 200kmh v ovinkih vštric pa se nismo zabil... noro smo pazil en na druzga.

Zdaj da pomislim kera proga bi bila naslednja... Brands Indy bi še vseen probal, ali katero drugo angleško? :) Snetterton, Croft, Thruxton? :P

hja če si mi pa non stop dihal za ovratnik in je zaudarjalo po alkotu, sem se mogel malo v ospredje zrinit [owje] , ti kar probaj proge in katera ti bo najbolj zanimiva jo rukni, pa naj bo prijazna za prehitevanje

dejmo kakšno novo, ki je še nismo. Da ne bomo preveč natreniral za BTCC sezono, če bo... Pa na novih se mi zdi, da smo dokaj izenačeni pa še zakon je, k napreduješ iz kroga v krog.

Na prvi dirki učer sva z jankotom šla ene 3-4x vštric skozi šikano :) Brez incidenta! Pa potem še skozi Melbourne Hairpin ter Goddards skos vštric :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...