Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Opravičilo Glavaču in Kralju za R1! Sem zaj***, vem..

Če vzamem dirko po kosih, sploh ni bla slaba, super cel čas. Teli avti so fajn za vozit. Je pa res da kot celota je bil bolj demolisn derby :)

Najbolš kos je bil pa zadnjih 5 krogov v R1, Miha super borbe so ble! :D

R2 končal v ograji, čist zlomljenega me odnese čez cesto in pokopljem še Kralja..

Nevem denis zakaj je LAGalo... en je sigurno torrente mel na tvoji liniji. Ker takoj ko si prišel je men tako začelo LAGat noro. Ko si odšel je blo vse OK. Prav tako si LAGal vsem ostalim...

Ja, žal je proga res zajebana, ko se enkrat boriš z nekom.. blo je par čudnih potez ampak, saj je samo fun dirka... kaj cmo. Sori Čolak za R1 ko sm te udaru v hairpinu. Verjetno nism bil edini hehe. Tisto je bil smrtni ovinek za večino avtov (na sliki spodaj. še rešilc je na pravem mestu hehe)

Drugače pa lepa borba s šoštrom v R1 in tudi v R2. še nekaj lepih z ostalimi, tako da je blo kar uredu za mene. Bo naslednič (če bo) lažja proga, ki jo vsi mate in sicer Brands Hatch Indy. Če se bomo pa tam zaletaval pol nam pa ni več pomoči. :P

Race1

Race2

west.jpg

(Huda reklama za Hondo... al Renaulta sj ne vem) :)

• Upvote 1

Če je še server začel lagat, pol maš verjetno kej mod zjeban al pa kej podobnga. Če maš sam ti slab net, pol samo ti vsem ostalim lagaš, server pa dela normalno ..

Vidm da ni noben vprašal, razen mene (mah se mal lovim, ti novi windovsi itd) kam vržem ta mod v race07 pa nato dalje dalje?, pa je realno da mi tole vleče dol 45minut turing3.1.zip?

Cel dan že nalagam špil za špilom hehe...vesel kot tele, pa tale BTCC je čist prehud, ti avti so mi čista bomba..

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...