Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

Mogoče bi vseeno BTCC, če bo zanimanje. Jaz trenutno ne sodelujem nikjer pa še marsikdo je tak, ki bi se verjetno z veseljem pridružil... Najprej počakam volan, pol pa se mogoče kaj zmenimo pa kej skup zorganiziramo.

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Proga in avto sta bla super!

Q: Spodoben čas, moj najbolši.. žal pa še vedno sekundo slabši od najbolšega..

R1: Par krogov je šlo OK, sicer sem bil v večini ovinkov hitrejši kot Miha pred mano, ampak nisem mogel priti mimo.. Potem pa napaka v šikani- obrnilo me je v napačno stran- s takim steering lockom kot ga imajo te avti bi rabil vsaj 30 sec da bi hudiča obrnil.. Torej konec dirke..

R2: Odstop v R1 se je izplačal.. štart iz prvega mesta in mirno do konca. še najbolj zanimivo je bilo gledat kako se veča prednost [owje] Sem vmes že študiral ali bi malo počakal da me ujamete.. Ampak je prevladla zdrava pamet [krniki]

Za naslednjo dirko mi je čist vseeno katera proga bo, s temi avti bo vrjetno vsaka žur [dance]

Ja na sliki si ti Miha, jaz pa za tabo :twisted:

• Upvote 1

Mislim da ni razlike med 97 in 98 avti, razen v skinih... Tko da naslednič lahko naredimo oboje. Sam pol je cudno ker je rumena pa zelena Laguna naenkat na progi. :)

Buri hitro dob volan, da nasledn tedn še eno užgemo. (doni ali silverstone) Sam silverston national ma res samo 5 ovinkov v enem krogu. :)

• Upvote 1

Zakaj pa mora bit ravno kratka varianta proge? A ni vseeno, če so pol še 3-4 ovinki več. Jaz sem za OK proge sam ne takratke.

PREDLOGI:

Cadwell Park

Castle Combe

Mondello Park

Rockingham

Snetterton

Thruxton

Večino teh prog so leta '97 v prvenstvu tut vozil, polek Brandsa, Silverstona in Doningtona. Mislim, da je prog dovolj za eno ornk prvenstvo! [ok]

• Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...