sennas 1 040 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 Se opravičujem če mi ne bo zneslo, ampak upam da bom tik pred zdajci. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 Popravljeno p.s. kroge sem dal 2x 10 ampak bom itak pol izklopil Link to post
PEK 2 291 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 Server za dirko je postavljen. Fajn trenirajte! IME: BTCC Oulton Park PASS: sloracing Link to post
marko 36 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 Kje pa je zdej server? 5min nazaj je blo connection lost.. Al se mogoče še postavla? Link to post
sennas 1 040 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 Ova noč ni bila moj dan. Se opravičjem če sem koga po nesreči, ni blo namerno. Zame niso te korete stare , bremze za sir itd , probal sem, ma se mi ni dopadlo, edino proga je bla fina. Bo boljše. Čestitke udeležencem. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 Super prva dirka, žal sem moral drugo izpustit Dobro sem sledil Vedranu in Glavaču, kasneje je Kralja zamenjal Eržen, Kralj pa je pritiskal name dokler nisem naredu napake, in se je mimo odpeljal Kurent Vedran, a sem pregrobo zapiral? Čestitke vsem! PEK, še mal več kg nam bo treba drugič, da bodo ostali bolj sledili Link to post
PEK 2 291 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 skopusnik v r2 nism mogu jaz nobenmu sledit pa je blo isto KG. Pomembn je startni mest ful Link to post
marko 36 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 Tole je blo super, sicer avti majo mal ainšlaga ampak se navadiš kantice 1-a, proga pa je***o opasna. lepi boji pa tut če ne spredi Glavača pa mislim da Eržena sm pa držu kake 2 kroga zadi hehe Naslednja je lahka kaka doooouga Pikes peak? Link to post
David91 68 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 nasledna naj bo nordschleife bi vsaj malo več možnosti mel ker bol poznam progo Link to post
PEK 2 291 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 na pikes peak se zgubimo pa nordsu pa to... to je za sprinterske proge da se tut folk prej navadi. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 Audi super izbira za to progo... sicer na ravnini leze ko betežna krava, v ovinkih je pa zato letel. Q: P2, proti koncu bi brez napak prišel tudi čas za P1, itak sem se prepozno spomnil, da bom dobil še preveč kg R1: Zanič štart, že sem se sprijaznil z ozadjem, nato pa vidim, da se Vedran in Janko konkretno tepeta in da se lahko približam. Prehitim vse, držim minimalno prednost, ko mi punca prileti v sobo in nasloni "kao vroč" cd na obraz.... izlet na travo in Janko je glih lahko zmagal. R2: Boljši začetek, lepi dvoboji, dobil sem par bumpov sicer (pa tudi podelil sem kakega tako da bom tiho ), prilezem do P3 in ker je bil Audi superioren v določenih ovinkih, ne zabremzam dovolj in butnem Davorina (še enkrat sori) ter pa počakam in odvozim do konca v ozadju. Davorin, še bo prilika za Gorencu pokazat, če ne jo bom pa pripravil 1 Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 lahko bi spet vžgali cel btcc (nekje na forumu je menda track pack?) Link to post
PEK 2 291 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 Danes 2 super dirke, prvo sem mel srečo da sem odpeljal in si pridobil mal prednosti... V drugi hude borbe od 7-2 mesta in na koncu pristal na 3. Teli kilogrami res delujejo kot je treba in se nas lahko več bori med sabo skozi celo dirko. Posebej fajn se je blo borit z ultraširokim agresivnim štajercem aka zokid-om. Naslednjo, če bo še zanimanje bi dal v ozji izbor naslednje proge. Donington Park (krajša verzija) Hungaroring (glede na to da ga obiščemo kmalu spet ) Silverstone (krajša verzija - National) EDIT: Tomaž cel BTCC bi blo fajn pol po WTCC. Ker drugač je mal preveč za furat hehe.. še F1 bo kmal... 2 Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 Kaj pa takratek Silverstone? Al pa če bo Donington, naj bo takratek. Te kratke proge so super! Link to post
PEK 2 291 Napisano February 22, 2012 Share Napisano February 22, 2012 hm silverston krajša verzija bi bla tut super ja. Je na nogripracing... bom počekiral progo, mislm da bo tut šla v izbor. 1 Link to post
Recommended Posts