Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Čestitke vsem :) Pa nehejte jamrat na kvalifikacijah. Najprej vsi da ne gre pod 1.31, na kvalifikacijah pa do 7. mesta vsi okrog 1.30.8 ali nižje :D hehe.

Jerič, dobro si se držal na začetku dirke [ok] PEK, sorry za par dotikov, mislm da ni blo hujšga :)

Kot ponavad pregrel gume, naredu par napak in zgubu stik z ostalimi :) Najprej lovil najhitrejše, potem vozil za Troštom, naredu napako, vozil za Kurentom (Trošt ni bil daleč), potem pa še ena napaka in je šlo vse po zlu [Jaoo]

škoda, bo drugič boljše :) Tejle BMW so zlo zanimivi, upam na še kako dirko!

Super dirka.

Štartal zadej in se vozil vŠtric z Kurentom pol kroga. Na koncu ga po nesreči butnem in čakam. Žal zgubiva veliko tam. Sori.

Potem lepe borbe vse do 3. mesta. Zadovoljen s kako daleč sem se približal 1. mestu a ni bilo dovolj. Niti za 2. ne, saj nisem mogel na koncu ugnati ŠoŠtra.

Lepe borbe thnx za dirko, čestitke Vedranu in ŠoŠtru tudi. Upam da bo Še kakŠna taka dirka, Ferrariji so lepo popestrili dirko, tako z izgledom kot hitrostjo :)

image6.jpg

• Upvote 2

Super dirka,super avti

Startma sa prezadnjeg mjesta i dobar start,probijem se na 4 ili 5 ne znam tacno,onda dobre borbe sa Matejom (Ferrari) u krivine sam bio brzi a na ravni ferrari odleti hahaa,onda Matej pravi napaku i obidjem ga,zatim slijedi dobre brbe borbe sa Sosterom i Jericem koji pravi napaku i pridjem na 2 mjesto,ispred Soster i znam da ce biti tesko obici ga,uska staza a Soster mnogo brz u dirki ali on pravi napaku na izlaz iz sikane i jedva ga uspijem prehititi,zatim sam sam uspio se odlepiti 2-3 sec i tako do kraja dirke.

Odlicna fun dirka,mozda bi trebalo i jos neku organizovati u pauzi.

Cestitke svim na odlicnoj fun trci

@Maxl: Obavezno dolazim na piknik,imam i za Master i onu staru timsku titulu iz WTCC sa Marinom [champ]

Kar v redu dirka zame, glede na to da sem danes drugič videl to progo in prvič začel resno vozit.

Q: Kar v redu, mislim da peti al 6ti. Ne spomnim se, zelo blizu smo si bili nekateri :)

R: Dobro sem krenil, potem fajn borbe najprej z Fabijanom, potem od zadaj Glavač me ukane, zadnje kroge pa super borba s Kurentom, ki se mi lepi na rit, a mu ne uspe prehiteti. Čez cilj pridem 4ti z 0,00 bencina hahhaha. Zanimiva dirkica.

Lp

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...