quify 16 Napisano January 8, 2012 Share Napisano January 8, 2012 Sem bil na serverju, ko sta gor pršla..pol mi je pa vrgl connection lost in k sm hotu nazaj na server se nisem mogel pridružiti vajini vožnji (current session closed)..škoda. Pa danes Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 8, 2012 Share Napisano January 8, 2012 S Troštom sva šla po 22h še en krog... je šlo 37min Po četrti danes jaz štartam targa misijo. Vabljeni 1 Link to post
denis 38 Napisano January 8, 2012 Share Napisano January 8, 2012 Če ima kdo čas se mi lahko pridruži na srverju Link to post
quify 16 Napisano January 8, 2012 Share Napisano January 8, 2012 evo pa je sel internet in s tem dirka Link to post
sennas 1 040 Napisano January 8, 2012 Share Napisano January 8, 2012 Q: Ne najboljši krog 37:32, parkrat sem se zavrtel in na eno grivo nasadil. Vseeno drugo mesto, čestitke Tomažu Erženu za pole. Alien brez napak. R: Normalen štart, zadržim drugo mesto. Eržen naredi netipično napako zelo zgodaj in pridem v vodstvo. Povečujem prednost, ne vozim na polno, toda kar hitro in zanesljivo, nekje v prvih rajdah me Eržen ujame in potem sledi epski boj kakih 15 minut, ko je bistveno hitrejši a poti mimo ne najde, oziroma jo, a naredi napako, in spet pridem predenj. Potem v drugem mestu mi za trenutek pade koncetracija, Poršejev kljun pa gre direkt v eno balo sena za eno hišo od stare tete . Zgubim tistih 10s in potem ne najdem več stika z Alienom, ki se oddaljuje vsak ovinek par desetink (svaka čast za tako vožnjo na polno). Nevaren zadaj je tudi Kurent, a ga držim na razdalji od 20-30 sekund. Na ravnini Eržen pobegne še za dodatnih 5s, Kurent pa ravno toliko zaostane. Zberem se še za nekaj ovinkov in drugo mesto je tu, 36:53. še enkrat čestitke Erženu za zmago, Kurentu za tretje mesto in Lanu za četrto. [champ] En majhen minusek pa vsem, ki niso mogli končat dirke brez vključenih poškodb a plusek za solidno udeležbo. To bi blo to. Over and out. 3 Link to post
Domzek 49 Napisano January 8, 2012 Share Napisano January 8, 2012 Tomaž (Eržen) dej ti eno dirko spusti, drugače nima smisla vozit, ker je 1. mesto zasedeno za ALIENA 1 Link to post
Lanny 8 Napisano January 8, 2012 Share Napisano January 8, 2012 Hvala Andrej. Čestitke tudi tebi in pa seveda Tomažu za zmago 3 Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 8, 2012 Share Napisano January 8, 2012 Organiziram tako velik lasten užitek, potem se ga pa naj niti ne bi udeležil?!?!?! japajade Še moj povzetek: Q: odpeljal pb, s tem da sem se v drugem mestu tako lepo zavozlal, da sem zgubil kakih 15s (eno napako prej pozabimo, ker je skoraj nemogoče na meji peljat cel krog), vseeno pa 2min pred vsemi ni bilo slabo R: pred dirko sem testiral Štart, kar se je splačalo, saj sem odlično speljal in po par ovinkih več nisem niti videl nobenega za sabo. Nato pa butasta napaka na mestu, kjer je s tem avtom Še sploh nisem naredil, sledilo je prebijanje naprej. Še vedno je bilo kar nekaj napak, a mi je uspelo prit do P2 in začel sem loviti TroŠta, ki si je privozil kakih 20s prednosti. Dohiteti ga je bil lažji del, priti mimo pa skoraj nemogoče. Če ne bi naredil tiste napake, bi ga Še dolgo gledal v tazadnjo Nato pa prazna cesta in malo več koncentracije in samo Še z eno napako do cilja. Res čestitke vsem, ki s(m)o priŠli do cilja, tega tudi očitno ne zmore vsak Kapo dol fantje Ne vem kako je bilo ostalim... meni je ta mod fenomenalen in avti so tudi bili kot uliti za to progo. Zdaj sledi pavza s Targo zaradi drugih lig, bomo pa vsekakor poskusili Še kakŠen event... razmiŠljam o nočni dirki, kar bi pa bil seveda Še dodatni izziv 2 Link to post
Domzek 49 Napisano January 9, 2012 Share Napisano January 9, 2012 Organiziram tako velik lasten užitek, potem se ga pa naj niti ne bi udeležil?!?!?! japajade Potem ti pa priporočam, da se ga pred dirko raje napiješ, da boš dvojno ograjo vidu , mogoče bomo pa do drugačnega rapleta prišli Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 9, 2012 Share Napisano January 9, 2012 V tem času ko si toliko komentarjev napisal bi že lahko odpeljal 1 krog... in verjemi, da bi bilo več koristi kot od pisanja Malo heca... tole bom jaz gnal, dokler ne bom proge poznal na pamet, ni druge 1 Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 11, 2012 Avtor Share Napisano January 11, 2012 rFactor 2 online dirke in treningi... Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 11, 2012 Avtor Share Napisano January 11, 2012 Če bo delal online (včeraj ni); lahko danes naredimo kak krog zvečer Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 11, 2012 Share Napisano January 11, 2012 Ja če mi bojo zrihtal tole aktivacijo sem zraven. Vozi se pa formulo renault a ne Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 11, 2012 Avtor Share Napisano January 11, 2012 A tudi formula je notri? Tisto raje zaženem RACE On - Formulo Masters pa bolj uživam. Link to post
Recommended Posts