Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Danes popoldan se vračam na obalo... okoli šestih se bom pognal na targo če maš čas, jaz ga mam nekje do osmih... server bo pa čez vikend online

Kdaj bi pa ti imel dirko?

Če bo udeležba na tej dirki prava, potem nimaš kaj spreminjat :)

Bi pa jaz z veseljem fural, če bi bila dirka prestavljena na kakšen drug dan (četrtek?) :P

Pravkar odpeljal 37:02 z ogromno napakami... 30s bo šlo kar hitro stran, brez napak bi mogoče šlo tudi pod 36 min :)

Top speed na ravnini 272, vozilo Porsche 910.

Ale, kaj si pa mel ti in koliko je šlo po ravnini?

Kaj pa če maš plan it z dvokolesom via Italija-Sicilija-Sardinija-Korzika-Italija? :)

Sicer letos verjetno ne, potem pa že... in Targa je definitivno na must-do listi :twisted:

Merkaj, da te Etna ne bo kej preveč podila okol :) Drugač gremo pa letos spet na korziko - jaz sicer z avtom, starca gresta pa z motorjem :) Tko da bom tovorna mula :P

• Upvote 1

Po 2h spancu je vse boljše... mislim, da sem se v celem krogu samo 3x postavil pravokotno, ostalo je bilo čisto. Rezultat: 35:39.xxx

Aleš Presetnik je pokazal železno voljo in dokončal krog že danes... se jutri obeta nova Milka po lastni izbiri ? :D

• Upvote 1

V nasprotju z vsemi mojimi pričakovanji (hejtam stare avte na veliko, noben jih ne bolj kot jaz :).), se tale porsche 910 pelje na moč zabavno in zanimivo. Z grenkobo v srcu moram priznat da sem užival v prvem poskusu s to staro šaro (hi hi). še enkrat ponavljam da ne maram starih avtov in da je navkljub temu ZAKON. :D

Ker sem prvič peljal ta mod, mi je uspelo 38:46, ampak sem se ene 4x grdo zasukal izven proge. Zna bit zabavno še v nadaljevanju vikenda :D

Zdej ob 8h greva z Bašljem predvidoma peljat......če se kdo želi pridružit na serverju.

Uredil - sennas
  • Upvote 2
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...