Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

...Tisti tretji je pa nekaj vmes (imena se ne spomnim :D)...

Chevron B16...Sem naredil en krog včeraj...hud dirkalnik! [dance] Super mod si izbral!

Čas je sicer bil bolj švoh...38,5 min. ampak sem bolj avto spoznaval tako, da je še kar neki rezerve.

Je kdo že odpeljal cel krog? Zanima me, kakšne čase in hitrosti (na ravnini) kej dosegata oba Porscha...

PS: Se dobimo na kkšnem treningu?

PS: Se dobimo na kkšnem treningu?

Danes popoldan se vračam na obalo... okoli šestih se bom pognal na targo če maš čas, jaz ga mam nekje do osmih... server bo pa čez vikend online

mene tudi nebo :(

Razen če se dirko prestavi [iz][owje]

Kdaj bi pa ti imel dirko?

Tyka se žal danes/jutri zapira :(

Bi pa bilo na Tyki, če bi še obstajala v nedeljo :)

Edit: Lahko začneva krog tudi okoli sedmih, samo da do osmih končam. Bom pa jaz pridno treniral že kako uro prej. Cilj vikenda je z vsemi tremi avti odpeljat en krog in potem realno izbrat favorita [owje]

Uredil - Tomaž
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...