Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Meni tudi ne pa sm že 1000x probu

Danes mi ga celo ni našlo... dal sem 1x refresh pa je bil server tam. Ne vem sicer kaj rfactor zajebava s tem, je pa res zelo čudno, da lastnega serverja ni možno najti...

Upam, da bo jutri delalo kot mora, server bo online od jutra :)

Vabljen :)

Pa še opomba... da bo server lažje najt, bo postavljen prek tyke. Navodila so dodana v prvi post, za tiste ki ne znajo scrollat pa še tu:

Na server se povežemo preko klienta TYKA!

Tyka - Navodila za uporabo:

1. Prenesite program Tyka in sicer v ''Normal Edition'' obliki.

2. Zaženite program in se registrirajte. Registracija je brezplačna. Pri registraciji izpolnite vsa okenca, podatki naj bodo pravi (ime in priimek, nacionalnost itd.).

3. Nato se s podatki s katerimi ste se registrirali, vpišite (login) v tyko.

4. Kot lahko vidite imate sedaj na voljo serverje, naš ligaški je Sloracing Targa Florio. Kliknete nanj in pritisnete bližnjico ''join''. Ko boste to storili prvič vas bo program napotil narediti ''Game Profile''. V našem primeru izberemo rFactor in pri ''path'' to game izberemo mapo kjer imamo inštalirano igro rFactor na računalniku. Torej pod ''browse'' poiščemo (primer): C/Program Files/rFactor. ''In game profile'' izberemo naš profil, ki ga bomo uporabili v igri (torej v mojem primeru Tomaz Erzen). Okenčka ''set graphics'' in ''game config'' sta že nastavljena tako kot jih imate nastavljene v igri rFactor. Pritisnite ''done''.

5. Ko je to urejeno vas naš server seveda vpraša za geslo, ki je sloracing.

6. Izberite dirkača, ki ste ga izbrali za to sezono in pritisnite ''ok''.

7. Nato vas poveže s serverjom oziroma natančneje v ''active game room''. Tukaj pritisnite bližnjico ''connect''.

8. Igra se zažene in vse kar morate še storiti je, da pritisnete spodaj desno ''load circuit''.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...