groznik 1 Napisano August 18, 2011 Share Napisano August 18, 2011 no da še jst malo povem: Q: rečmo da je še kar blo...ampak ni bil moj najbolši čas.... R: začetek dober.. najprej z medium gumami ki se niso dobro odnesle zato sem jih zamenal na soft... bilo je nekaj napak med samo dirko... 10 krogov pred koncem pa nasedu na robnik in se nism premaknu nikamor... sledil je esc drugače pa fajn dirka... bi lahko dubil še jst replay?? Link to post
Adri 622 Napisano August 18, 2011 Share Napisano August 18, 2011 Če si končal dirko ga imaš v celoti že shranjenega. Greš v špil pa izbereš tam replay fridge... Jaz pa ga tut rabim (če čete kakšno reportažo) ker spet nisem končal cele dirke, za hudiča. Link to post
SchumacherM 58 Napisano August 18, 2011 Share Napisano August 18, 2011 Je kr hudič če prespiš celo dirko... Klinc šiht terja svoje... Link to post
mrhar 102 Napisano August 18, 2011 Share Napisano August 18, 2011 Jaz sem kar zadovoljen z uvrstitvijo,potem pa porazen štart padel na 10 mesto nato prebijanje naprej odlicni dvoboji z Rihterjem, Kraljem in Resmanom,samo kar sem pridobil čez ovinke vse zgubil na ravnini--moram pohvalit KRALJA z svojo RAKETO,mislim da je sla preko 325km/h, noro.Na koncu 4.mesto dobra popotnica za SPA ,zdej pa počasi trenirat. Link to post
groznik 1 Napisano August 18, 2011 Share Napisano August 18, 2011 žal nisem končal dirke.... ko sem nasedel na robnik sem pregrel motor in prekinil dirko. dnf pa te fore Link to post
Guest Anže Nose Napisano August 18, 2011 Share Napisano August 18, 2011 Q: 9. mesto, slab čas. R: štart zelo soliden iz 9. mesta, po začetnih dveh ovinkih mislim da že na 4. oz 3. mestu! noro! sledil mi je Janovljak s HRT, nekaj časa sem ga zadrževal zadaj, vendar sem dobil naročilo ekipe: "leave the gap" in sem tako spustil Janovljaka mimo. Pač bili smo bajno podkupljeni XD, šala Po tem bil sem torej na 4. mestu in sledila je napaka. Obrnilo me je, ko pa sem se skušal čimhitreje zavrteti v pravo smer, sem zgleda da zmotil Jana Vodičarja, katerega je tudi zavrtelo. Zato sem ga počakal in mu prepustil mesto, kar me je košatlo preveč sekund in tako sem prišel na kako 12. mesto . Po tem je koncentracija padla, sledil karambol in šlo je krilce. Nisem bil siguren da bo od te dirke še kaj "fun" zato sem odstopil. Link to post
maf 21 Napisano August 18, 2011 Share Napisano August 18, 2011 Q: po ogrevalnem krogu v prvih kvalifikacijah sem bil na dobri poti k solidnemu času, a me je napaka v šikani stala okoli 8 desetink - 1 sekunde, vseeno pa dovolj za P2. R: štart soliden, nič posebnega, bal sem se kamikaz, na srečo sem se izognil preoptimističnemu Kralju. Od tu naprej se je prednost lepo povečevala, čeprav časi niso bili taki kot bi si jih želel, saj sem tik pred dirko prenastavil zavore, da bi držale dlje (na koncu se je izkazalo da je bil isti drek, le časi slabši). Po postanku sem obtičal za Troštom, ki me je presenetil z zgodnjim zaviranjem, tako sem se še zavrtel. Po nekaj krogih sem ga le obšel, nato me je presenetil visoki robnik kjer sem se zavrtel, in ko bi končno lahko delal čase kot sem jih pričakoval, mi plugin v 18. krogu javi da imam le še 10% zavor. Tako sem jih prestavil malce bolj nazaj ter do konca dirke na veliko ovinkih zaviral mnogo prej oz. sploh ne ter uporabljal engine braking. Čeprav me je to stalo ogromno časa do konca dirke ter koncentracijo premikalo na display zavor bolj kot na stezo, pa sem imel srečo, da ni bilo nobenega ki bi me resno ogrozil, tako da sem lahko nadziral položaj in upal da zavore zdržijo. No, na koncu sem ugotovil, da bi bile zavore ok do konca, le plugin prehitro odšteva . Bi bilo treba odpeljati celo simulacijo dirke, da bi se ugotovilo meje materiala. Če potegnem črto, vse je potekalo ok, z vožnjo sicer ne v celoti zadovoljen, saj je bilo kar precej napak, ampak to je razumljivo, saj sem mod vozil v teh dneh prvič, pa tudi malo več treninga s polno posodo bi rabil + ugotoviti optimalne nastavitve zavor za dirko. Zaostali za krog so bili dokaj ok, eden izmed virginov je sicer v zadnjem sektorju mislil da dirkava za pozicijo in bremzal na polno pri tabli 50, ampak ok. Za zaključek pa pohvale Bojanu za izdelavo te lepe proge (hitrejša stara verzija mi je sicer bolj odgovarjala, saj sem pristaš nizkih robnikov, ki jih v celoti uporabim) 1 Link to post
mrhar 102 Napisano August 19, 2011 Share Napisano August 19, 2011 En plus zate,no pa dirka konec koncev ni bila slaba,razen previsokih robnikov.Je pa res za vse isto. Link to post
boy36 465 Napisano August 19, 2011 Share Napisano August 19, 2011 En plus zate,no pa dirka konec koncev ni bila slaba,razen previsokih robnikov.Je pa res za vse isto. Dobite one robnike nazaj,v počasnih zavojih ostanejo tile sicer še malo nižji,v hitrih pa širši in nižji.Pa še par malenkosti na progi:Bom pa še poiskusil eno verzijo mal bol za hec in sicer progo osvetliti za nočno dirko da vidim če bo uporabna. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano August 19, 2011 Share Napisano August 19, 2011 Kar pust take k so Zdej so kul! Link to post
Adri 622 Napisano August 19, 2011 Share Napisano August 19, 2011 Kakorkoli že za Estoril pa Turški osmi morajo biti nizki široki flat robniki, ker že po samem tempu hitrosti čez ovinek vidiš da to ni to. Turškega osmega mi prevozimo s hlapi v izvozu nekje v 5 prestavi, prav v Turčiji pa v 7, pa tudi prehod v šikano potem ko sledi ni v tako visoki hitrosti kot bi jo npr. jaz želel - posledično je zaviranje malenkost bolj blago in posledično se šikana še vedno lahko prevozi v 3 prestavi namesto 2. Medtem, ko če damo nizke robnike bo pa zgodba malo drugačna v tem delu steze. Link to post
groznik 1 Napisano August 19, 2011 Share Napisano August 19, 2011 Zaostali za krog so bili dokaj ok, eden izmed virginov je sicer v zadnjem sektorju mislil da dirkava za pozicijo in bremzal na polno pri tabli 50, ampak ok. sem mislil da neboš napisal... ja pol sem porajtu da si že en krog pred mano.. upam da ni bilo preveč moteče Link to post
Adri 622 Napisano August 19, 2011 Share Napisano August 19, 2011 Sej se ti pokaže modra zastava v levem zgornjem kotu. Link to post
groznik 1 Napisano August 19, 2011 Share Napisano August 19, 2011 ja vem da se... nisem bil tok pozoren na tist vogal Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 22, 2011 Share Napisano August 22, 2011 Kateri mod to furate? Lahko dobim link? Pa še en setup prosim na hitro. Da malce probam to stvar. 1 1 Link to post
Recommended Posts