Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

Izpadu net, glih za 5 minut, nekje na sredini proge, škoda......bil je zelo zabaven boj z Mirkom za 4. mesto in s Selčanom za 3.mesto, bližal sem se drugemu Janovljaku, a usoda ni hotela, oziroma siol ni hotel. :)

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Brutalno... ob osmih peljem za vajo, odpeljem 37:56 cel navdušen... na dirki sem se pa dvakrat skoraj za pol minute zakopal in še dvakrat za par sekund. Na koncu sicer zmaga, a vožnja je bila proti celemu tedni zanič :D

Nč ni šlo,pa še bremze so crknle in res je to šele kao beta proga,ker ko sem za eno bajto obstal sem napol padu v neko brezno pa nikakor ven [Joj]

Super! Sam upam, da ne bo prej, kot v 2. polovici avgusta. :wink:

PS: Kateri mod uporabljate, da vam med vožnjo prikazuje te podatke?

Od danes naprej bo na Slo Targa serverju (86.58.75.83 - pw sloracing) naložen Historic GT & Touring Cars 1.01 mod.

Avtov je na izbiro malo morje... od Porscheja 911 s 150kw (ki ne gre nikamor :D) do gt razredov z več kot 400kw. Dirka je nastavljena s štartom 18:30 in 5x pospešen čas - nekje po polovici kroga začne postajati zelo temno, do konca je noč.

Sam sem danes odpeljal krog s Porschejem 910 iz S2000 razreda, ki je kar dober kompromis oprijema v ovinkih in moči na ravninah. Priporočam :)

Ok, sem našel skoraj identično alternativo...

1970 World Sports Car Championship

Avti so isti in ni nobenega preverjanja glede GTL :)

Danes nisem sposoben, jutri bom potestiral Porsche 910 koliko sta si moda podobna.

Server je online :)

edit:

Mod je očitno identičen, od menijev do avtov... vsega. Če bo kdo inštaliral (in nima Historic GTTC), naj napiše če tole dela kot mora.

tnx

Uredil - Tomaž
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...