Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Da jaz malo prevzamem kontrolo nad to dirko :)

Torej štartnih luči na progi ni, zato uporabite kak plugin za štart (tvstyle ali rfdynhud), ozroma štartajte previdno in ko je res treba, ker se nikamor ne mudi, čaka vas 73km :).

Štartna vrsta se določi glede na podlagi vašega časa (zaenkrat ga je postavil samo Tomaž), tisti ki ne bodo predložili dokaza o času (screenshot) oziroma ga ne bodo postavili bodo na štartu po vrstnem redu prijave. Čas lahko postavite in pokažete do jutri 24:00.

Torej štartna vrsta zgleda sedaj nekako takole:

1. Tomaž Eržen 38:33.712

2. Gregor Vodičar

3. Marcel Pirš

4. Grega Balažic

5. Aleš Kurent

6. Mirko Novak

7. Andrej Trošt

8. Andrej Žlahtič

9. Sandi Mrhar

10. Nejc Janovljak

Prosim če pridete na server vsaj 15-10 minut pred 9, da se lahko naštima štartna vrsta.

Uredil - sennas

Proga (Targa Florio) se mi zloada do 1/4 tam pa se ustavi in vrže ven iz igre. Enako se mi zgodi pri Grobniku in Racelandu. Mogoče ve kdo kje je problem? Če mi progo uspe zrihtat se tudi jaz prijavim [dance] (Jaka Fidel).

Geslo in server mislim da bosta tudi za dirko enaka kot zdaj:

Ime:Slo Targa

password: sloracing

IP: 86.58.75.83

Če bodo spremembe, bo javljeno pravočasno jutri.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...