Killer_B 87 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 Ja pa sej ne morš verjet ane....sred dirke men windowsi avtomatsko restartajo comp, da bodo svoje glupe updejte instalirali. Nabijem jih!!! Ampak itak ni panike....sm se vozu 1 krog za ostalimi pa en krog pred drugimi Sej ni treba rečt, da smo se vsi razsuli v 3. ovinku Naj nekdo shrani replay, da lahk kakšen smešen video nardim. Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 Še dobr da me ni blo ..kaki loji ste :lol: Pol se pa vi z rookijev norca delate nujno je treba tole z videom ovekovečit Link to post
Paps 597 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 Jao pozabu shrant replay... Drugač pa kul. Je blo zanimivo s sodržavljani vozt. Bomo to ponovil sigurno. Kako drugo kombinacijo. Seveda je pogoj da mamo vsi avte in proge. Da nas bo čim več. Za dan dirke se bomo zmenil. Vikendi se vid da ne. Tko da ponedeljek-sreda mislim da bi šlo. Link to post
PEK 2 291 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 Škoda da mi ni mal prej inštaliral tole. 3 krog je ze v mid 49... Če bi bil zadn vsaj nebi bil ful zadaj. A kdo ve zakaj mi kr dost utripa cesta... včas to ni blo se mi zdi.. a je s kakšnimi driverji od AMD skregan tale iRacing? Link to post
Ale 472 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 ...Sej ni treba rečt, da smo se vsi razsuli v 3. ovinku Skoraj vsi...celo trije smo preživel tisti ovinek. Se včasih splača zadaj štartat. Prišel pa z predzadnjega na drugo mesto v tistem ovinku. Pol sem pa švical k norc, k sem (neuspešno) lovil Paplerja. Aleš, ti pa tut ne znaš nobene napake narest. No sej, če bi mel hujšo konkurenco bi mogoče še naredu kkšno, tko si se pa peljal, kot bi šel na morje. Upam, da kmalu še kkšno odpeljemo. Sam jaz mam zaenkrat samo "osnovni paket". Link to post
PEK 2 291 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 Povezava! Evo naslednič mamo tole. Pa še dobimo iracing denar. Link to post
baty 484 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 Ehhhhh ,škoda k sama dirka ni uspela glih najbolj. Po kvalifikacijah,kjer je Aleš iztopal,smo bli vsi drugi na kupu za super borbo . Žal sm jst pozabil tankat in štartal z boxov,ostali borci pa so bili sestreljeni v 3 ovinku Škoda res,bi bla ena rs fanj dirka, Seveda pa čestitke trem na odru Link to post
JernejZorec 0 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 replay je shranjen tko da lahko uploadam kam če je treba Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 Rečem, da grem quali na easy, pol pa stisnem tab in se začnem dajat sam s sabo Odpeljem skoraj lastni pb, v enem od naslednjih krogov sem mel čas za pod 1:49, pa je bila ena zelena nvidia mazda napoti. Ne sekiram se, ker bi pol jaz nastradal na dirki Na štartu so bile zelene luči ko sem se še psihično pripravljal... potem pa T3 in salte nekoga pred mano. Ko sem že mislil da sem mimo, sem se nasadil. Od tam naprej pa sem vozil kot američani kamione... na ravnini z volanom v desno Na koncu vseeno P3, nekega zadovoljstva pa ni bilo, ker avto ni šel kot bi moral, in brez crasha bi vrstni red tudi verjetno bil kar drugačen. p.s. mam shranjen replay če kdo želi Link to post
Killer_B 87 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 Dejte nekam uploadat replay pa nalimejte sm link, da si ga lahk snamem. Pa bom mogoč še kakšen video naredu. Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 240mb?? emm, pri meni bo bolj težko, razen če izrežem samo nesrečo (menda bom znal ) Link to post
JernejZorec 0 Napisano May 12, 2011 Share Napisano May 12, 2011 https://rapidshare.com/files/1799865597/slo-racing_mx5_okayama.zip Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 13, 2011 Share Napisano May 13, 2011 Hehe, kekci Čakam na video No, čakam na naslednjo dirko in upam, da bom takrat doma. Link to post
Recommended Posts