Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

Ja pa sej ne morš verjet ane....sred dirke men windowsi avtomatsko restartajo comp, da bodo svoje glupe updejte instalirali. Nabijem jih!!!

Ampak itak ni panike....sm se vozu 1 krog za ostalimi :D pa en krog pred drugimi :D Sej ni treba rečt, da smo se vsi razsuli v 3. ovinku :D

Naj nekdo shrani replay, da lahk kakšen smešen video nardim.

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Jao pozabu shrant replay... [wall]

Drugač pa kul. Je blo zanimivo s sodržavljani vozt. Bomo to ponovil sigurno. Kako drugo kombinacijo. Seveda je pogoj da mamo vsi avte in proge. Da nas bo čim več.

Za dan dirke se bomo zmenil. Vikendi se vid da ne. Tko da ponedeljek-sreda mislim da bi šlo.

Škoda da mi ni mal prej inštaliral tole. 3 krog je ze v mid 49... Če bi bil zadn vsaj nebi bil ful zadaj. :P

A kdo ve zakaj mi kr dost utripa cesta... včas to ni blo se mi zdi.. a je s kakšnimi driverji od AMD skregan tale iRacing?

...Sej ni treba rečt, da smo se vsi razsuli v 3. ovinku :D

Skoraj vsi...celo trije smo preživel tisti ovinek. [Joj] Se včasih splača zadaj štartat. :lol: Prišel pa z predzadnjega na drugo mesto v tistem ovinku. Pol sem pa švical k norc, k sem (neuspešno) lovil Paplerja. Aleš, ti pa tut ne znaš nobene napake narest. No sej, če bi mel hujšo konkurenco bi mogoče še naredu kkšno, tko si se pa peljal, kot bi šel na morje. :P

Upam, da kmalu še kkšno odpeljemo. [ok] Sam jaz mam zaenkrat samo "osnovni paket".

Ehhhhh ,škoda k sama dirka ni uspela glih najbolj. 8)

Po kvalifikacijah,kjer je Aleš iztopal,smo bli vsi drugi na kupu za super borbo [it] .

Žal sm jst pozabil tankat [Joj] in štartal z boxov,ostali borci pa so bili sestreljeni v 3 ovinku [iz]:lol:

Škoda res,bi bla ena rs fanj dirka, :oops:

Seveda pa čestitke trem na odru [champ][ok]

Rečem, da grem quali na easy, pol pa stisnem tab in se začnem dajat sam s sabo :D

Odpeljem skoraj lastni pb, v enem od naslednjih krogov sem mel čas za pod 1:49, pa je bila ena zelena nvidia mazda napoti. Ne sekiram se, ker bi pol jaz nastradal na dirki :D

Na štartu so bile zelene luči ko sem se še psihično pripravljal... potem pa T3 in salte nekoga pred mano. Ko sem že mislil da sem mimo, sem se nasadil. Od tam naprej pa sem vozil kot američani kamione... na ravnini z volanom v desno :D

Na koncu vseeno P3, nekega zadovoljstva pa ni bilo, ker avto ni šel kot bi moral, in brez crasha bi vrstni red tudi verjetno bil kar drugačen.

p.s. mam shranjen replay če kdo želi :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...