Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Kaj,a gume se ne zrabljajo?Ista fora kot pri nkpro potem?ni oprijema,sam kadar jih "žgeš".Procenti spodaj so potem,da ti povejo,kolk maš pravilno naštiman setup gum?

Kajpak bo odgovor ...da [krniki]

SAM BREMZAM KOT ENA PIČKICA ,BEMTY JA.Bensaj filing za vozit je skoraj enak kot pri nkpro,ni blo problema se navadit kaj dosti,sam pri bremzanju ni filinga tapravga!!!!!!!! [fbi]

ste že kaj probali Okayamo? [owje]

Šiba kdo pod 1 49? [guns]:roll:

Jaz še nisem probal. Bom v četrtek v practice.

Obraba gum je, samo se ne pozna velik. Naje bi nov model gum to popravil.

Evo tud jst mal odpelou....1.49:6xx, optimalen .4 Ne gre mi nek ta avto....noče mu rit odnest pri bremzanju v ovinek.

Ma dej....zdej sm vidu da folk na iracingu pele pod 48 :D

Ja ste pa izbrali termin...

Na žalost jst ne bom mogel. Jutri imam zagovor diplomske naloge (ja končno bom diplomiral računalništvo, programiraje je specilizacija), tako da mi je res žal da vas ne bom mogel zmagati. Da naslednjič.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Sorry tud mene najbrž ne bo ker sem na ZAUH-u (Nek j***n sejem) in pitaj boga ob kateri uri bom zagledal domača vrata :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...