Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Kdor je odprl temo in organizira event, bi moral sproti v prvem postu te teme sproti posodabljat prijavljene... Ne pa da mora vsak gledat kok jih je prjavljenih, kdo se je odjavu, kdo je rezerva itd....

Sem nov na forumu a ne tako nov v dirkanju. Rad bi se prijavil:

Prijavljeni:

1. Grega Balažic

2. Gregor Vodičar

3. Jani Šoster

4. Tomaž Eržen

5. Mirko Novak

6. Denis Perdigal

7. Adrijan Rihter

8. Jure Zupan *

9. Aleš Kurent

10. Silvo Kunčič

11. Andrej Trošt

12. Sašo Prosen *

13. Jerman Sandi

14. Andrej Mesarič

15. Rene Kmetec

16. Vedran Kralj

17. Aleksander Demec

in potem še:

Js se bi tudi prjavu Domen Krasna

in še:

Grega Bračič

In zaboga milega, to ni kritika nobenemu, samo da se koga ne pozabi. Tudi sam sem do malo prej enega spregledal :)

To je res, gregor. Kaj hitro pa bi se lahko naredilo, da bi zapolnili vsa prosta mesta, potem bi bla pa zmešnjava. Glede na to, da je zaenkrat omejitev 20 voznikov, smo že kar blizu. Verjetno pa bi zvišal na 30.

Bolje bo, če se navadimo vsi, ki organiziramo kdaj te evente, da se vsak prijavi in ga zapišemo v prvi post. Če bo kak event v Race, je server lahko hitro poln, saj je max 25 voznikov.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Mene najbrž ne bo,ker ko tik preden pridem na server me ven rukne... in to samo ta mod... tako, da če zrihtam pridem drugače pa uživajte brez mene :)

Jao haha kake probleme sem spet jaz mel na dirki. Prvo zajebu prstave, tako da mi je drugo nabiral sto let. [wall] Startal odlično, pol pa dve napaki in padem is 3 na 7 mesto, na kar me še Kmetec rukne... pol pa osamljen v temi prepozno bremzam odem na travo, nakar se mi iz nikoder pred nosom parkiran pojavi Šoster in sem ga ruknu. Tako da sorry Jani.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...