Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

Jaz sem šele zdaj ugotovil da je ogromna razlika med Fordom in ostalim, škoda, ker po mojem mnenju če vzamemo M3 in 190E bi bilo mnogo bolj napeto, saj sta lažja za voziti in nebi toliko napak delali. S Sierro je resda mnogo hitreje, ampak zelo hitro napako narediš. Sicer se pa podpišem pod Savcom. Povejte, če želite da tako uredimo, saj je še čas do torka. Se opravičujem za nastalo zmedo, v prihodnje bom poskusil dodobra vse stestirat.

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Jaz pa ne razumem ljudi,ko pravjo kakšna razlika je med avtomobili in da bi enake vozl in da je Siera dost hitrejša ampak veeeeliko težje obladljiva,hja fantje temu se reče KOMPROMIS,zdej pa izbirajte hitrost ali oprijem.

MOJE MNENJE

Podpiram MirO-tovo mnenje ker kljub temu da je bil skos hitrejši, sm pol sam vidu da morš avto skos lovit in vozit previdn in grem stavit da če ga bo vozu bo vsaj 2krat zletu s ceste in bo glih tak hitr ko ostali, sam v replayih bo večji car izpadu ko bo šibu mim vas na ravninah. :wink:

ce mene vprasate bi se mogli zment da imamo samo toyoto, mercedesa in bmwja, ker drugace bo brezveze s temi fordi, ki letijo 30kmh vec in so cca 5s na krog hitrejsi od ostalih. Ne vem ce je point tega da se prehiteva z avtom ki gre 30 vec mimo tebe, in potem nazaj forda ki se bo matral pridt iz peska.. Konc koncev je res za vse isto in vsi lahko izbiramo vendar bi po mojem mnenju mogli prepovedat forda, ker bo na ta nacin dirka veliko bolj izenacena in zanimiva. Moje mnenje..

Meni je načeloma vseeno med čem se lahko izbira, vem samo da če bom pelal, Forda ne bom vzel... Sej mogoče je hiter, samo je tipična ameriška škatla (samo za po ravnini)...Ne dišijo mi avti ki preveč čez nos v ovinku silijo (understeer). Je pa (kolikor sem včeraj videl)Miro naštudiral tega Forda že skor v nulo :oops:

Nekaj vas je za, nekaj proti. Potem naredimo takole, če se strinjate: Do jutri ob 15h glasujemo tukaj s postom in sicer, ZA (prepoved sierre) in PROTI. Ne glede na to, koliko glasov bo, bomo takole izpeljali. Se strinjate? Če se, napišite ZA oziroma PROTI. Rezultate bom sproti osveževal v prvem postu spodaj.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...