Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

Prijavljeni:

1. Grega Balažic

2. Gregor Vodičar

3. Jani Šoster

4. Tomaž Eržen

5. Mirko Novak

6. Denis Perdigal

7. Adrijan Rihter

8. Jure Zupan *

9. Aleš Kurent

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Sliši se zanimivo, bi se kar prijavu.

1. Grega Balažic

2. Gregor Vodičar

3. Jani Šoster

4. Tomaž Eržen

5. Mirko Novak

6. Denis Perdigal

7. Adrijan Rihter

8. Jure Zupan *

9. Aleš Kurent

10. Silvo Kunčič

11. Andrej Trošt

1. Grega Balažic

2. Gregor Vodičar

3. Jani Šoster

4. Tomaž Eržen

5. Mirko Novak

6. Denis Perdigal

7. Adrijan Rihter

8. Jure Zupan *

9. Aleš Kurent

10. Silvo Kunčič

11. Andrej Trošt

12. Sašo Prosen *

1. Grega Balažic

2. Gregor Vodičar

3. Jani Šoster

4. Tomaž Eržen

5. Mirko Novak

6. Denis Perdigal

7. Adrijan Rihter

8. Jure Zupan *

9. Aleš Kurent

10. Silvo Kunčič

11. Andrej Trošt

12. Sašo Prosen *

13. Jerman Sandi

A bomo potem dirkali tudi ponoči? Mislim pa da bi bilo pametno napisati približno katere avte naj se uporablja, ker razlike med njimi so tudi po 10s na krog, in mislim da ni nobenemu v interesu, da je toliko počasnejši oziroma hitrejši.. Bi lahko danes proti večerju nekdo naredil server, da se gremo malo poditi po tej nori stezi?

1. Grega Balažic

2. Gregor Vodičar

3. Jani Šoster

4. Tomaž Eržen

5. Mirko Novak

6. Denis Perdigal

7. Adrijan Rihter

8. Jure Zupan *

9. Aleš Kurent

10. Silvo Kunčič

11. Andrej Trošt

12. Sašo Prosen *

13. Jerman Sandi

14. Andrej Mesarič

Jaz sem včeraj probal Forda in BMW. Čeprav ima Ford veliko več konjev in večji navor, ga je katastrofalno vozit. Bo kar zanimivo, kateri avto izbrat. Danes bom še probal Japonce, pol pa bomo videli. Je pa super mod, avti so fenomenalni, pa bok nedaj zapeljat v pesek, rabiš lep cajt, da prideš ven. Bo pa kar zanimiva izbira avtov. Bol bi se mogli zmenit in izbirat avte po letnikih sezone npr: 1989 ali 1985....

Ja jest sem probal zdej Mercedesa, Fora in Toyoto. Mercedes ma najmanj konjev, vendar se ga da lepo peljati, prav tako Toyoto, ki je malo hitrejša vendar zelo nemirna v ovinkih, potem pa imamo forda ki leti po ravnini k sneta skira, vendar je težko obvladljiv. Časi se pa med omenjenimi avtomobili niso razlikovali več kot 1s. Pomoje najbolje, da se nič ne omejuje.. Vsak naj si pač izbere avto ki mu najbolj sede in to je to.. Kot za neko merilo naj samo povem, da so zaenkrat najboljši časi tam okoli 2:23:xxx

ne vem zgleda kar zanimivo :wink: bom probal

1. Grega Balažic

2. Gregor Vodičar

3. Jani Šoster

4. Tomaž Eržen

5. Mirko Novak

6. Denis Perdigal

7. Adrijan Rihter

8. Jure Zupan *

9. Aleš Kurent

10. Silvo Kunčič

11. Andrej Trošt

12. Sašo Prosen *

13. Jerman Sandi

14. Andrej Mesarič

15. Rene Kmetec

Mogoče bi se res morali zmenit za eno letnico... in če sem prav videl, so znotraj posameznih generacij še podkategorije (ATCC, Bathurst, ...).

Meni je včeraj med testom tudi uspelo 2:23, s tem da imam občutek, da bo to še letelo kar hitreje :)

Bom jaz naredu server od 18h dalje(dedicated),hja zaradi avtov pa mislim da je ok tako kot je predljagatelj napisal PO IZBIRI(bojo pa tak al tak vsi vzel ta močnejšga) vsi so na voljo,sem pa že sprobal in časi okol 2,22,xx.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...