Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Morm pa povedat, da zadnje čase veliko časa posvečam dirkanju z RWD avti, kateri niso nikoli preveč ustrezal mojemu načinu vožnje. Sam to so še vedno touring avti (razni BMW-ji, porschi...) in ne formule. Od Formul mi je bila kr fajn FMasters, ki smo jo vozil, ker smo bli dost izenačeni čeprav sem se velikokrat kr mal namatral, da sem jo ukrotil. Enostavno ne znam dost dobr prilagodit stila vožnje formulam in podobnim.

Na to, da so to fun dirke, pa jaz gledam bolj tko, če pride do kkšne nesreče al pa če te kdo ven zrine pač ni panike... Jaz sem dirko s porschi končal že na štartu, ko me je nekdo porinil v zid. Pa sem se samo nasmehnil, vam zaželel dobro dirko in ugasnil računalnik.

Če pa pravite, da se izbrana formula lažje vozi in če dirkališče ustreza temu modu...nikol se ne ve...mogoče pa res tut jaz pridem probat. [ok]

Sam pol bi mi pa res prav prišel kkšen setup.

Ja sej ta formula nippon je pomoje še najbolj primerljiva ravno z formulo masters. Samo da mi je dirkanje z formulami na rFactorju boljše kot v raceOn, za razliko od turnih avtov.. Zdi se mi fer, da se mod in progo najprej sproba in se potem kritizira.

Men osebno je kombinacija te formule in Mugella fenomenalna, saj se res pelje tekoče in brez večjega podiranja ritma. Tudi sama vožnja nebi smela biti težka. Ale kar se tiče tvoje hitrosti sem pa prepričan, da se nebi vozu na začelju. To sklepam predvsem po eni dirki v GTR2 v Donigtonu, kjer sem te komaj lovil.. Na koncu pa končal v tvojem zadku :roll:

Jest sm z default setupi enkrat odvozu 1.34.xxx se mi zdi, nism pa zihr. Ko bom začel vozit to, bom gor objavu tut setupe, (to bo po f1 dirki v Španiji) tko, da tut poskrbljeno tudi za tiste, ki mogoče niso ravno vešči dirkanja pri malo višjih hitrostih, kot so pri wtcc ali pa pri cliu.

Lep pozdrav!

1:34.430-default setup, spremenjena le prestavna razmera pa goriva za 7 krogov :wink:

ps: gume pa nikakor segret čez 70 stopinj [buzara]

Probi malo spustit pritisk, pa mogoče malo povečat netativen toe spredaj.. Mogoče bo pomagalo..

Sej nočete da se segrejejo prek enih 85 stopinj. Ker sem jih na silo zagrel, ene par krogov vrtenja, na 85 in že je t sam drselo...je tistih 70 al pa slabih 80 optimalno očitno.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...