Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Tut mene ne bo na te dirke, dokler se bo vozilo formule ali "formule s streho" (FM, DTM...sej veste kaj mislim)

Mislim, da smo te dirke uvedli, da bi vozil še kej drugega kot WTCC ali formule. OK...sej DTM je res drugačna serija, vozi se pa zlo podobno kot formule.

Zadnjič, ko ste napisal, da Gregor izbere mod sem točno vedel, da bo to kkšna formula. Pa nimam nič proti, da ne bo pomote. Itak vsak izbere tist, kar mu najbolj paše, sam se bojim, da bo naslednjič spet kkšen podoben mod glede na to, da boste vozil uglavnem formulaši. Tut, če bi jaz prišel peljat nebi blo nič drugač, ker v formuli pač nisem konkurenčen. Da se bom pa pol kroga za ostalimi vozil, mi pa tut ni...

Ja bom dal en tak setup gor d se lepo pelje.. Konc drugega tedna, ker trenutno se mi še ne da vozit tega.

Ale kar se pa tice moda je pa tko da pač vsak izbira tako, kot je določil Murn. Imeli smo cliota, porsheja, dtm in sedaj naj bi bila formula nippon, ki ni ista kot formula 1, katero vozimo v ligi. Ce potemtakem gledaš tako, tut cliota "nebi smeli" furat, ker je podoben wtcc, mogoče malo počasnejši, prav tako porsche, ki je pač malo hitrejši. Prav tako se mi zdi vredu, da se vozi različne avtomobile in ne le počasnih modov. Hočem povedat, da nekako ne razumem zakaj bi morali biti vsi modi počasni in potemtakem dosti podobni. Glede na glasovanje, ki poteka zgoraj se vidi, da so mnenja deljena na pol. Ale, to naj bi bile fun dirke, zato ne razumem zakaj nebi dirkal zato, ker nisi konkurenčen? Če bi vsi gledali na to potem ne vidim pointa zakaj bi sploh vozili več kot trije katerikoli mod.. Če bi zmagal naslednjo dirko že zdej povem, da bi izbral en gokart mod in raceland.

Če vas moti formula nippon jo pa lahko zaradi mene brez problema zamenjate za kakšen počasnejši mod, ker mi je praktično vseeno kaj se vozi.

Tako je pač moje mnenje..

Lp!

• Upvote 1

Saj Nipponi so čisto drugačni kot F1...čeprav ne izgleda tako...Če jaz zmagam Q (kar je malo verjetno) izberem definitivno Gallarde.

Aja...še mene prijavi :)

Tut js le bi kdaj zmago Q, bi izbral gallardo mod, zato ker je čist drugačn občutek vožnje, kot naprimer pri porschejih [krniki]

Nippon je glede setupa dost manj zahteven kot pa naša F1...tle poskrbiš da majo zadna kolesa oprijem pa gasa. Krilce, vzmeti pa konc. No sej..men tk najbrž ne bo ratal kedi zmagat tega, ker bi pol takoj izbral neki divjega.. :P

Meni osebno se tale formula zdi bolj vozna kot DTM avtomobil. Ali pa je samo pista lažja :)

Je pa res tole; Cliote nas je vozilo precej, Porscheje že manj, DTM samo ene par, .... Se pravi da se vidi kam je pes taco stegnu [Jel2]

Sam sem naredil ene 12 krogov, trenutni čas 1:36.0, u glavnem default setup, razen podaljšana 6.brzina. Me pa moti edino tole ker mi gume ne grejo preko 70 stopinj :S A je možno da so toliko prenapumpane?

Gregor, sej maš čist prav glede izbiranja modov. Pač sistem je tak kot je... Jaz nisem nič pisal o tem, da se "nebi smelo" izbrat določenih modov oz. da bi izbirali samo "počasne" mode. V mislih sem bolj imel to, da bi izbirali različne mode po načinu vožnje in ne po hitrosti avtov. (gokart = pomanjšana formula) :wink:

Če si na vrsti ti, maš vso pravico izbrat tisto kar ti paše. Tut jaz sem samo napisal moje mnenje. Zaradi tega pa res ni treba menjati moda.

Je pa tut JeZn v drugi vrstici njegovega posta dobr napisal.

Ne vem pa kako ne razumeš, da mi ni zanimivo dirkati sam s sabo. Sej men je bilo vedno vseeno, a sem prvi al pa zadnji v cilju, samo,da so dobre borbe. Če mi pa že na polovici 1.kroga vsi pobegnete mi pa pol res ni več zanimivo.

Morm pa povedat, da zadnje čase veliko časa posvečam dirkanju z RWD avti, kateri niso nikoli preveč ustrezal mojemu načinu vožnje. Sam to so še vedno touring avti (razni BMW-ji, porschi...) in ne formule. Od Formul mi je bila kr fajn FMasters, ki smo jo vozil, ker smo bli dost izenačeni čeprav sem se velikokrat kr mal namatral, da sem jo ukrotil. Enostavno ne znam dost dobr prilagodit stila vožnje formulam in podobnim.

Na to, da so to fun dirke, pa jaz gledam bolj tko, če pride do kkšne nesreče al pa če te kdo ven zrine pač ni panike... Jaz sem dirko s porschi končal že na štartu, ko me je nekdo porinil v zid. Pa sem se samo nasmehnil, vam zaželel dobro dirko in ugasnil računalnik.

Če pa pravite, da se izbrana formula lažje vozi in če dirkališče ustreza temu modu...nikol se ne ve...mogoče pa res tut jaz pridem probat. [ok]

Sam pol bi mi pa res prav prišel kkšen setup.

Todi mene upiši JERMAN SANDI.

Pa še to na takih dirkicah bi lahko dobili nove voznike za ostala prvenstva,

zato naj iskušeni vozniki kar povejo čim več o nastavitvah,ne mislim čisto natančno,

ampak vsaj osnove,če ne se vas novinci ustrašijo in če nekomu daš 5sek na krog zgubi

voljo.

Naj bodo te dike odskočna deska za nove voznike,ki sem jih na prvi dirki opazil,

zdaj pa jih skoraj ni.

Zdaj sem spet malo vozil...čas sicer ni bil boljši kot prejšnji, vendar so pa bili posamezni sectorji fenomenalni

5uh-slika.jpg

Čas bi bil tam nekje 1m35.2 (nizkih...)

In to vse z defaultom (spremenjene samo prestavne razmere...)

LP!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...