gregor vodicar 476 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Še en predlog z moje strani za to dirko in sicer ta da bi se omogočilo iste pomoči, kot smo jih uporabljali pri DTM-u, ker je sploh prvi oz. drugi krog, ker težko peljat, ko so gume še hladne. Lp! Link to post
mm46 11 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Ne vem zakaj sploh za te FUN dirke izbirate mode z miljon nastavitvami in ki jih ne znate vozit brez pomagal Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Ta pomagala, so predusem zaradi nekaterih zacetnikov, ki mogoce se niso toliko vesci sim-dirkanja, kot so nekateri. Ne dvomim pa da bi prakticno vsi formulasi te formulce obvladali brez vecjih problemov. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Se pravi ... vsi trije formulaši? No tole bojo zadne mrcine, ki majo nad 400KM. Mogoče celo zadnja dirka sploh, ker se s 30.5. selim in ne bomo več meli serverja. Edino, če bo mAxL posodu za to tedensko dirko... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Murn, polovica trenutno prijavljenih je formulasev;) Softiči Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Verjetno nisem edini, ki se gre raje na RaceDepartment podit s Porscheji, kjer vem, da bom užival v dirkanju, vsak drugi krog ne bom naredu piruete, poleg tega me pa še noobi ne bojo spravl iz dirke. Ane Sašo in Jure? Link to post
mm46 11 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Ta pomagala, so predusem zaradi nekaterih zacetnikov, ki mogoce se niso toliko vesci sim-dirkanja, kot so nekateri. Ne dvomim pa da bi prakticno vsi formulasi te formulce obvladali brez vecjih problemov. No sej... takim, k ne drkajo skoz simulacij in takim, k se nam ne da ubadat s tolk nastavitvami so namenjeni fun torki/četrtki...da pridem lahk na dirko in se solidno pelem in uživam tudi, če nisem pred tem odpelu enga kroga. Ob tolk dobrih serijah, k se jih da vozit tudi z default setupom se izbere lih formule... Lahko bi kdaj meli tudi kakšno dirko s serijskimi avti... npr evo/sti, m3 in podobne zadeve Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 7, 2010 Avtor Share Napisano May 7, 2010 Server za RACE On bo po koncu WTCC sezone na voljo skozi. Pa še bolj *resno dirkanje je tam (original, in veliko folka ga ima), rFactor ima že vsak. Modov je pa tudi veliko dobrih (originalnih in dodatnih). * prideš večkrat cel skozi prvi ovinek Link to post
MirO 67 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Kak smo si različni, naprimer jaz sem pa v DTM užival kot že dolgo ne :wink: Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Kak smo si različni, naprimer jaz sem pa v DTM užival kot že dolgo ne :wink: Se podpišem.. Men osebno je neki dirkanje s clioti brezvezno, k se mi zdi d bom zaspal sred ravnine k se nikamr ne premakne.. 100 ljudi, 100 čudi... Link to post
UrosL 8 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Saj, zato pa pravim, da so touring avtomobili (ali pa še raje GT razred) minimum. Ta Formula Nippon se pa prav lepo vozi, ko se enkrat navadiš na pospeške/pojemke (prihaja izpod prstov človeka, ki niti ni navdušen nad formulami). Komaj čakam dirko. Link to post
MatejMejak 11 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Mene lahko odjaviš, kr se mi ne da drkat z nastavitvami več in mi ni najbol sproščujoče in zabavno vozit tako..lepo se mejte Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 7, 2010 Share Napisano May 7, 2010 Kaj pa je potrebno nastavit? Nastaviš količino gorivo pa po gasu :wink: Link to post
Recommended Posts