Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Tudi js bom vozu...pa brez pomagali treba to vozit fantje. Malo pazit na gasu pa je :)

Bomo kar pustil pomagala vklopljena na low :) Pa tut s pomagali te še lahko obrne, če nisi previden. Sej a se ne da to potem izklopit, če hočeš? Za vsakega posameznika?

Ja js vozim brez pomagal. Anti-lock brakes itak ne rabiš, kr ti blokira mogoče na koncu samo, TC pa samo malo paziš in je. Smo meli dirko zdej ko sem bil nazadnje na serverju in je čist hudo vozit :).

Gregor ,na tej progi ravno niso igračke (grbine na progi), prid pa odpel in zmagi dirko.pa boš mod izbiral :shock:

Ker sem dobil pravico izbire moda , sem izbral dtm 07 in ta se bo vozu (nč 08,09,10) [jezik12]

A gdo ve kak se da tisti ekranček pr modu, ko je za merit obrate pa hitrost vstran al pa vsaj premknt? Na youtube sm vido isti mod pa je ekranček bol dol.

pozicijo sedeza dvigni pa bos imel ekrancek nizje [jezik12]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...