B_U_R_I 3 290 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Kvalifikacije so ... Na serverju pa je bla dirka do deset oz. pet do devetih. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 kamikaze pa take da jih je treba iskat... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Mihc Te dirke zato organiziram, da boste vidl, da kamikaze racing sux in se naslednjo sezono mogoče kdo priključi WTCCju Link to post
zokid 772 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Nasmejal se do solz! Nekaj mi rfactor zatrokiral evo pa sem koncal predcasno!! Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Na polovici dirke jih vozi samo še 8 od 18ih Link to post
prundorfer 0 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Ne vem, koga sn nabil...iskreno sori Prvič v cliu... Link to post
zokid 772 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Prvi krog sem samo gledal kje bo kakšen z brega dol priletel, smo bli več na travi kot na cesti PRAVI FUN CUP Link to post
UrosL 8 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Nimam sreče. Najprej sem po pomoti (mislim, kakšna je sploh možnost, da se nekomu pripeti kaj takega...) izklopil hardware plugins (beri: Leo's FFB, torej nič FFB-ja sploh), ker je default tipka "G" (to sem seveda ugotovil na brutalen način ), nato pa se je še nekdo odločil, da bo z nosom svoje karjole pregledal vsebino mojega prtljažnika, kar je botrovalo izletu. Ko sem - ponovno na stezi - mrzlično iskal tipko za toggle h/w plugins (or something like that), sem kmalu (z eno roko držeč volan, z drugo udrihajoč po tipkovnici iščoč morebitno rešitev) spektakularno razbil avto. Če drugo ne, sem med practice session dosegel svoj osebni najboljši čas - 1.30.something... In na koncu - modrejši na račun bridke izkušnje - izklopil to nesrečno tipko, da ne bo več imela šanse ponagajati. Mejak je pa res nezemljan. 1 Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Vidim, da bo treba naslednjič mal krajše dirke. Pa mogoče 2 Po osmih krogih jih je vozilo 8/18 Link to post
igi 51 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 sej za spremembo je fajn da je kaka daljša dirka. Vsaj pol ure v kosu če ne več. Po moje če bo kakšna bolj umirjena proga da bo manjši izpad Avti pa bolj bodo "civilni" (recimo mini pri race on), bolj bomo na kupu dirkali Link to post
MatejMejak 11 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Ja dirka je bla res malo dolga . Meni je ful dobro blo vozit, kr so tej clioti špasni ful, pa proga mi je huda, ker so jo vozli na 5th gear (clio vs corsa in clio vs mini) Link to post
Domc 214 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 WAAAAAAAA dolgo je blo. Mi prov pašejo teli clioti, tko da čimprej kašno novo dirko. Pa lih na mal bel široki cesti za rezultate sm slikov screenshot pa ko sm prlimov u slikarju kr namizje bilo slikano Link to post
genius 3 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 (urejeno) Sicer je bla dirka zanimiva, ampak mene je nekdo že v petem krogu zrino s ceste, ampak sem pol le pršo na 4. mesto, v 17. krogu sem šel v bokse in sem bil 5., za vsak slučaj sem dolil goriva za še dodatna dva krogi in v zadnem krogu je mel hudič prste vmes in men je zmankal goriva, v zadnem krogu, zadn ovinek sm še zvozo, na ravnini pa avto crkno, js pa meu sam še 100m da bi biu 5., tako pa sem pristal na nehvaležnem 7, mestu! :x [Jaoo] Uredil April 13, 2010 - Matjaž Murn 1 Link to post
MaverG 0 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Sam sem imel katastrofalen začetek. Po napaki med kvalifikacijami, mi je avto obrnilo na streho in tako sem drsel na drugo stran ceste, enega zbil in dobil diskvalifikacijo. Dirko začel z zadnjega položaja in hitro napredoval, do trka z nekom. Nato sem samo še varno peljal do cilja tudi z postankom, ker sem se bal gum. Na koncu pristal na 5. mestu, kar je super. V glavnem zakon dirka. Je prav pašala po dalšem premoru. Lp Link to post
genius 3 Napisano April 13, 2010 Share Napisano April 13, 2010 Haha, a ti si biu pol tisti ko me je v zadnih krogih preganjo, js pa čist živčn biu ko mi bencina zmanjkovalo Link to post
Recommended Posts