Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Vem da tu ni ta tema.

A nevem kje bi povedal svojo željo...

Imam instaliran WORLD KART tu so tovarniski karti tudi z menjalnikom125

LAHKO POBEREMO KAKO DOBRO PROGO IN PRISKUSIMO ENO DIRKO.

Vem da tu ni ta tema.

A nevem kje bi povedal svojo željo...

Imam instaliran WORLD KART tu so tovarniski karti tudi z menjalnikom125

LAHKO POBEREMO KAKO DOBRO PROGO IN PRISKUSIMO ENO DIRKO.

Izbira avtomobila oziroma klase avtomobilov pripada tistemu, ki je osvojil pole v kvalifikacijah. Če je ta, ki je osvojil pole tudi zmagal, izbere samo dirkališče, klaso avtomobilov pa izbere drugi na kvalifikacijah. Imam še par predlogov, da ne bojo konstantno eno in isti izbirali dirkališča in dirkalnike, ampak bomo o tem razglabljali kasneje...

Da še enkrat ponovim:

- kdor bo imel pole -> izbere katero klaso avtomobilov (oz. kateri mod) bomo vozili

- zmagovalec dirke -> izbere dirkališče na katerem bomo vozili

Enostavno se ne morem registrirat, vedno mi napiše, da je username že zaseden. Napisal sem jih najmanj 20.

Tukaj imaš ClioCup in Cadwell.

Tut js sm se tam okol 1.30 fural. Nikakor mi ne rata poštimat z gumami. Sredinsko temperaturo mam za cca. 10°C nižjo od zunanjih. Pa tut če na 220 kPa napumpam gume ni nč bolš ...

Men se pa gume pregrejejo po parih krogih [buzara] pa če jih pumpam ful mal al pa ful velik al pa neki srednga....cajtov neki pa še nism delal, ker mi ne gre enga dobrga kroga skup sestavt :blink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...