Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Majke mi, tale Autodrom Most je pa res špasen. [it] Nekaj krogov in ti zleze pod kožo. Skozi GP layout letiš kot raketa, weekend layout s šikano še pa nisem poskusil.

PS: Drugače pa po novem navijam za P2 class. Porsche RS Spyder... [wub]

Ja men je pa trenutno najbl ušeč gt2 ferrari:D Res je sekundo počasnej k porš sam ga je res zakon peljat k je skoz prekrmarjen avto :D

Mirko za progo poglej tole temo, je dal roklainscek link..na drugi strani je bl na vrhu.

Lp!

zgleda da bolj površno berete, sej to progo imam , sem še zraven napisal verzijo ,sem mislu da je kje še kakšna drugačna, pa nč zato sam da se razumemo, sem pa naredu mal prej ene par krogov (10 do 15), hm nevem no če je to proga za vztrajnostno dirko 1.31.xx za krog , bolj ringlšpil, no če ste izbral , potem bo že tako [it]

Ja, 'Ring je res zahtevna zadevščina, še posebej ponoči. Po drugi strani bo pa to endurance event, torej na koncu šteje le prepeljana razdalja v enem kosu in ne to, kdo je najboljši šprinter.

Kar hočem povedati je to, da bo lahko na koncu prvi tudi tisti, ki bo vozil bolj konstantno in previdno, napram drugemu, ki bo šprintal na vso moč (kjer je razumljivo večja verjetnost, da se razbiješ).

Ne glede na vse je v primeru vzdržljivostne dirke zmagovalec vsak, kateremu uspe na koncu prečkati ciljno črto. [champ]

Lahko bi pa res dali kakšno krajšo »vzdržljivostno« progo a la Sebring, Circuit de la Sarthe (Le Mans), Spa...

No, sicer pa imamo glasovanje, tako da je najbolje, da se držimo tega. Naj odloči glas ljudstva. [smoke]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...