Skoči na vsebino

Končane dirke

mAxL

Recommended Posts

sj očitno bo Autodrom most :) Sicer še nism pelu ampak sm jo vidu na video pa je kr uredu.

Bl me skrbi ker ne maram teh prototip avtomobilov... :D te ki zdj vodjo na vote, a to so tisti LMP al kako... Audi A10TDI pa to?

• Odgovori 3,7k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo filmček najbolj napete dirke

Pozdravljeni, Čas je za prvo dirko na našem dirkališču, SLORacing Parku! Sloracing prireja dan odprtih vrat na tem zanimivem dirkališču avtorja Bojana Pintarja, ki je izdelal mnogo odličnih prog

Zaklepam tole temo za danes, ker to ni normalno. Dirka je "organizirana" na dveh forumih, zakar pride do totalne neorganizacije. @Munih: Očitno smo tuki noobi, tako da odvozte sami svojo dirko!

Pač imamo drugačna mnenja o vzdržljivostnih dirkah, saj že samo ime pove svoje.

sploh ni fora da se ganjaš na nož za enim ali bežiš pred nekom (to se hitro konča v jarku) , važno da prideš cel do konca (čim manj boxa) ,in seveda čim bolj spredaj , kr poglejte mal na tv te dirke 24uhr , ni turistična vožnja ni pa tudi na nož, pa tudi kakšen ringlšpil proga ni primerna za takšno dirko (šlajfa in lemans so OK ) [it]

moje skromno mnenje [ok]

Hehe... spet mi je Miro z jezika pobral besede... bistvo vzdržljivostne dirke niso prehitevanja in akcija, ampak konstantnost in tempo.

Seveda pa bom rade volje peljal katero koli progo... :wink:

Bl me skrbi ker ne maram teh prototip avtomobilov... :D te ki zdj vodjo na vote, a to so tisti LMP al kako... Audi A10TDI pa to?

»This mod includes cars for the LM-P1, LM-P2, LM-GT1 and LM-GT2 classes.«

Na nas pa bo, da izberemo razred. Meni najbolj diši P1 class, ker so tile bolidi fenomenalni. :P

Sem probal tisti mod Endurance Series pa me je še najboljši P1 Epsilon euskadi... ostali po večini čudno šaltajo v nižjo, kot da bi prestavljal brez sklopke...

Kater točno je ta mod Le Mans series? Je to LMS limited edition al nekaj druzga?

Sem probal tisti mod Endurance Series pa me je še najboljši P1 Epsilon euskadi... ostali po večini čudno šaltajo v nižjo, kot da bi prestavljal brez sklopke...

Kater točno je ta mod Le Mans series? Je to LMS limited edition al nekaj druzga?

Pri Endurance Series je pri GT1 in GT2 klasi izklopljen auto blip, zatorej moraš pred downshiftom dodati plin, da hitrost motorja (vrtljaje) približno izenačiš s hitrostjo koles (tako kot v resnici, da se ti ne zaklenejo kolesa). :wink:

Po eni strani bi ES bila dosti boljša izbira, ker podpira RealFeel in je vozni model boljši (vsaj za moje pojme). Edino, kar pesti ta mod, je nenadna izguba trakcije (prepogosti spinouti) in upam, da bodo to s SP1 odpravili.

ILMS 2.77 pa deluje odlično z Leo's FFB plugin, katerega namestitev tudi močno priporočam.

Zmer bl kaže d bojo lemansi zmagal:)

Prej sm mal probavu na autodromu most in mi je proga res carska. Mod je pa tko, lmp1 je že kar mal predivji za to progo, sploh ponoči, ko sredi ovinka ugotoviš da bi mogu že pred 50m bremzat, lmp2 je sicer mal počasnej, lepo se pelje amak me malo moti k je zic na desni strani:S:S Drugače pa gt1 za nikamor, gt2 pa Odlično, edino zaviranje me moti, ker mi gume stalno blokira, ker vozim z avtomatsko sklopko. A bi se to dalo kako rešit? Če se da, potem gre moj glas definitivno gt2, drugače pa p1 al p2, odvisno od situacije :D

Dj ti men na sliki pokaz kateri so ti GT2 od lemans. :) Men so GT2 najboljši tisti iz endurance moda.. Tisti so res SVETOVNI.

Drugače pa gt1 za nikamor, gt2 pa Odlično, edino zaviranje me moti, ker mi gume stalno blokira, ker vozim z avtomatsko sklopko. A bi se to dalo kako rešit? Če se da, potem gre moj glas definitivno gt2, drugače pa p1 al p2, odvisno od situacije :D

Ko downshiftaš, istočasno (na kratko) dodaj plin. Deluje lepo. [ok] Lahko pa izklopiš avtomaticno sklopko - ni pa nujno - in uporabljaš heel and toe metodo. :P

Kdo razširjam tale mod (LMS) iz rara mi javi napako [iz] Pa tud pr nekaterih ostalih modih. So datoteke poškodovane, al mam jst kej zjebano? :) kaj bi blo narobe? [Jaoo]

Kateri program uporabljaš za (de)arhiviranje? Meni je včasih 7-zip delal preglavice z večjimi rari (katere je, na primer, WinRAR odpakiral brez problema).

PS: Lahko uporabiš to***t, ki sem ga podal v naslednjem postu, ker je SFX (self-extracting archive) in ne bi smelo pri odpakiranju biti nobenih problemov. Pa še nekaj megabajtov manjša datoteka je od "originalne". [fbi]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...