skopusnik 1 374 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Ne preveč strašit z zahtevnostjo Nordschleifa, odpelješ 10-15 krogov pa veš kakšen ovinek sledi, za natrenirat pa pač rabiš nekaj več treninga. Kako nameravate izvest to menjavo? Mi ni čist nč jasno Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Za zamenjavo ne skrb, se da :wink: Ja lej sej smo vozil ene 2 mesca nazaj slajfe z fia gt modom. In kako je blo? prvi je biu 5s pred drugim, drugi še 5 pred tretjim pol pa 10s med usakim, plus da smo vozili podnevi, ponoči je pa še nekajkrat težje ker ne vidiš ovinka pred sabo. Men je useen, itak se bo glasovalo, in če bo izglasovana bo pač ta. Glede na to, da nas tukaj piše samo nekaj (cca. 5) ni videti ravno nekega interesa, tko da če je kdo zainteresiran nej napiše. Lp! Link to post
PEK 2 291 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Ma še lemans je predolga... Kaj pa če bi dal FUJI, ki je lih zdj pršla od Virtua_LM? Mislim da teli prototipi kar fajn pašejo na to progo (oziroma vsaj na kakšno od teh 4h verzij), pa še lepa je zlo. http://forum.emacberry.com/viewtopic.php?f=107&t=6966%3Cbr%20/%3E http://www.youtube.com/watch?v=rgyYCkBWDOc&feature=player_embedded Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Ja jest sm jo probu učer, pa mi ni nevemkok ušeč, k ma ubistvu samo 3 ovinke (od tega 2 počasna) pa 3 počasne šikane. Vsekakor pa boljša izbira kot green hell. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=T9BuHjXBwYc&feature=player_embedded Tale steza men zgleda ubijalsko huda Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Pejte Sebring vozit in konc. Proga je huda, ima vseh sort ovinkov, pa še malo telovadbe je zravn k te ruka k zmešana Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Ena proga, ki ni kar za odpisat, je Autodrom Most...proga je fenomenalna, sem jo že tudi nekajkrat vozil s takšnimi ali drugačnimi avtomobili...Meni osebno je boljša verzija S ŠIKANO...brez nje je proga nekako prelahka, ta prva šikana pa popestri dogajanje ker je zelo zaprta. Progo lahko dobite tukaj(obe verziji). Video o progi si lahko ogledate . Še en predlog: San Marino - Imola...te proge ni treba opisovat, proga je enostavno fenomenalna Proga: Tukaj Onboard - Michael Schumacher: Link to post
T7ank 16 Napisano March 25, 2010 Share Napisano March 25, 2010 Tale steza men zgleda ubijalsko huda Res zgleda huda, ampak ko enkrat priletiš dobro čez par grebenov in dvigne avto, za grebenom pa je ovinek vsi vemo kaj sledi. Sem s Supra modom vozil in nisem bil najbolj navdušen nad kombinacijo. Link to post
UrosL 8 Napisano March 25, 2010 Share Napisano March 25, 2010 Jaz sem za Zeleni pekel in Endurance Series mod (to je verjetno mišljeno z »Le-Mans series« izbiro), če bo rFactor based. Če pa kakšen GTR2, pa še vedno Nordschleife in po možnosti Audi R15 TDI mod. Edit: Ali bi Le-Mans series naj bilo tole > Série Internationale Du Mans 2.77? Link to post
UrosL 8 Napisano March 25, 2010 Share Napisano March 25, 2010 Pejte Sebring vozit in konc. Proga je huda, ima vseh sort ovinkov, pa še malo telovadbe je zravn k te ruka k zmešana Zelo dobra izbira. Sem absolutno za. Pravzaprav imam tri favorite: 1. Nordschleife 2. Sebring 3. Circuit de la Sarthe Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 25, 2010 Share Napisano March 25, 2010 UrosL tako je. Ta mod kot si napisal! Furalo se bo rfactor, ker podpira moznost zamenjave voznikov med samo dirko. Lp! Link to post
PEK 2 291 Napisano March 25, 2010 Share Napisano March 25, 2010 Matej ma res, Sebring je prava endurance proga. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 25, 2010 Share Napisano March 25, 2010 Če prva dirka dobr uspe, bo druga pa sebring, tko d če nas bo velik bo tut druga dirka :wink: Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 26, 2010 Share Napisano March 26, 2010 Če bo Nordschleife, pol ne pridem, ker bi zgubljal 20s na krog minimum. Če bo kaka krajša proga, ki se jo lahko hitro navadim pa morda priletim še js Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 26, 2010 Share Napisano March 26, 2010 Če bo kaka krajša proga mogoče še jaz pridem. Po šlajfi se podit vzdržljivostno, ko maš enga minuto pred sabo tadruzga pa minuto za tabo je res BV. Raje sm za eno kratko progo, ker tudi ko koga dohitiš za krog, imaš občutek, da se nekaj dogaja (ali pa če tebe nekdo za krog dohiti). Če je pa dolga proga pa traja preden koga dohitiš/prehitiš... Link to post
Recommended Posts